loader
menu

Un regidor del PP de Tarragona, sobre l'ANC: "Infecten tot el que toquen. Prefereixo l'Ebola"

Sergi Casado dissabte, 18 d'octubre de 2014

Dos regidors del grup municipal del PP a l'Ajuntament s'han excedit en els seus insults i desqualificacions a l'ANC Tarragona durant la jornada en que ha participat en la campanya #paisgroc i en la GigaEnquesta. Al voltant de la mitja nit, la regidora popular Judit Heras va penjar aquest post en el seu mur de facebook: "El vandalismo de la ANC en Tarragona .... lo único que tengo claro es que si gobernara el PP en la ciudad a estos idiotizados ni se les pasaría por la mente, los que la tienen, osar ensuciar lo que es patrimonio de todos."

ANC

Foto: Òmnium Cultural

Mariano Herráiz. / circdetarragona.com

Judit Heras. / circdetarragona.com

Foto: twitter de Jordi Sendra

Heras va penjar diverses imatges de la ciutat engalanades amb el groc de l'Assemblea Nacional per tal d'expressar el seu rebuig a unes accions que considera "vandàliques" i fetes per "paràsits" i per "amariconados", segons va comentar la mateixa regidora. Un altre dels regidors del PP al consistori, Mariano Herráiz, ha donat a entendre que prefereix el virus de l'Ebola abans que els voluntaris de l'ANC: "Infectan todo lo que tocan. Prefiero el ébola".

L'Assemblea Nacional té permís de l'Ajuntament per tenir engalanades de groc amb el lema #Paisgroc les parts pactades fins el proper dimecres 22 d'octubre. Així ho ha explicat el coordinador de l'ANC Tarragona, Albert Cortés, qui no ha entrat a valorar els insults dels dos regidors del Partit Popular a Tarragona, però sí en deixa una pinzellada. "Això demostra el nivell que tenen. Aquestes persones representen tant als que els voten com als que no. Són càrrecs públics i entre tots els paguem el sou".

Cortés ha recordat que la regidora popular va estar increpant alguns dels voluntaris que estaven penjant llaços grocs. De fet, la imatge que ha penjat Heras és la del Balcó del Mediterrani, un dels símbols de la ciutat que, fins dimecres, restarà groc. En la reunió del dilluns 20 l'ANC Tarragona estudiarà si denuncia les paraules dels dos regidors populars.

L'ANC Tarragona ha participat també en la GIga Enquesta amb més de 200 voluntaris.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar