loader
menu

El regidor del PP de TGN que va comparar l'ANC amb l'Ebola diu que va ser "un calentón" i demana disculpes

El Circ dissabte, 18 d'octubre de 2014

El desafortunat comentari del regidor del PP de Tarragona Mariano Herráiz en què comparava l'Assemblea Nacional i el seu entorn amb el virus de l'Ebola ja ha estat esborrat. L'havia penjat al mur de facebook de la també regidora popular al consistori Judit Heras.

Mariano Herráiz. / circdetarragona.com

Herráiz va penjar "Infectan todo lo que tocan. Prefiero el Ebola" com a comentari a un post d'Heras en què denunciava el "vandalisme" que, segons el seu parer, significava la campanya #paisgroc organitzada per l'Assemblea Nacional i Òmnium Cultural.

Tot i que el comentari d'Herráiz va ser el més punyent i desafortunat, Heras també va qualificar d'"amariconados" les persones que han col·laborat en omplir Tarragona de groc, el color corporatiu de la campanya #Araéslhora. El Circ ha penjat la notícia a quarts de set de la tarda de dissabte i al cap de dues hores el Partit Popular de Tarragona ha enviat una nota de premsa en què Herráiz demanava disculpes.

Heras esborra els insults homòfobs, però no demana perdó

La disculpa l'ha penjat al seu mur de facebook i també al de Judit Heras. "Quiero disculparme por mi comentario desafortunado de ayer fruto de la tensión de los momentos en que vivimos. En ningún momento mi intención era frivolizar con una enfermedad como el ébola y menos atribuirla a ninguna persona. Fue como consecuencia de un calentón en una conversación privada. Como políticos debemos de dar ejemplo a la ciudadanía e intentar controlar las situaciones. Reitero mis disculpas".

La regidora Heras també ha esborrat els seus comentaris homòfobs del seu mur, però, a diferència d'Herráiz, de moment, no ha demanat disculpes. Manté insults com "idiotizados", en al·lusió als voluntaris de l'Assemblea Nacional de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar