loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN només donarà llum verd al temple mormó a SPiSP si hi ha consens veïnal

El Circ Ciutat diumenge, 19 d'octubre de 2014

L'Ajuntament de Tarragona ha enviat un comunicat en què assegura que no donarà llum verd al temple mormó previst a la gran àrea verda de Sant Pere i Sant Pau, a la zona de la Muntanyeta de l'Oliva. El consistori ha informat que la regidora de barri, Ivana Martínez, es reunirà en breu amb els veïns del barri per "aclarir-los el concepte".

Una imatge de la zona verda del barri de Sant Pere i Sant Pau. / tarragona.cat

Des del consistori "asumim, per la manca d'informació" que la venda de més de 8.000 metres quadrats a la Iglesia de Jesucristo de los Últimos Días hagi pogut causar controvèrsia, però insisteix que "amb la venda d'aquest terreny també es pretén obtenir millores per al barri". L'Ajuntament conclou que el projecte, avançat pel Diari de Tarragona ara fa uns dies, és "gens agressiu".

El rebombori entre els veïns de barri ha estat notable. Fins i tot en el web change.org s'ha penjat una petició perquè l'Ajuntament no vengui els terrenys. De moment, ja s'hi han adherit més de 1.300 persones.

El comunicat

“L’Ajuntament de Tarragona no tirarà endavant cap projecte de l’església mormònica si no hi ha consens veïnal. La regidora del barri de Sant Pere i Sant Pau, Ivana Martínez, es reunirà en els propers dies amb les entitats veïnals per aclarir-los el projecte.

Assumim que, per la manca d’informació, alguns veïns creuen que és un projecte més agressiu del que serà quan, en realitat, amb la venta d’aquest terreny també es pretén obtenir millores pel barri com: l’arranjament de la plaça de la quarta promoció del barri, així com equipaments esportius, la millora dels accessos, camins, elements esportius, la creació d’un parc infantil i un pipican.

En definitiva, es tracta d’un projecte gens agressiu projectat en una zona d’equipaments”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar