loader
menu

CIUTAT

Prop de 600 persones caminen per la Muntanyeta

El Circ Ciutat diumenge, 19 d'octubre de 2014

Prop de 600 persones van participar el passat diumenge en la sisena edició de la caminada solidària per La Muntanyeta. La marxa es va iniciar al tram final de la Rambla Nova a les 9 del matí, després que tots els participants obtinguessin la samarreta commemorativa. El recorregut, d’uns vuit quilòmetres, va dur els caminants fins a la Muntanya de Sant Pere, on es troben les instal·lacions de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral.

Foto: La Muntanyeta

Un cop allí, els participants de la caminada van conèixer l'entitat i van gaudir d'un bon esmorzar. Jaume Marí, director general del centre, es va mostrar molt satisfet de l’èxit de l'activitat. “Ja hi ha molta gent que repeteix any rere any, i això ens demostra la solidaritat de la ciutadania amb les persones amb paràlisi cerebral”, va afirmar. Marí també va agraïr la tasca del grup excursionista Amics de La Muntanyeta, que ja fa sis anys que de manera voluntària organitza aquest acte a favor de l’entitat.

Després de l'esmorzar, la caminada va continuar cap a la Rambla Nova, on va finalitzar amb el lliurament d'una bossa a tots els participants. La festa de cloenda va anar a càrrec del Dj Abadia.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta, és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La finalitat de l’associació és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i/o etiologies similars, i la garantia de l’exercici d’aquests drets.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar