loader
menu

CIUTAT

L'associació catalana de protocol guardona Dow Tarragona i el seu director, Pitu Boronat

El Circ Ciutat dilluns, 20 d'octubre de 2014

L'Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals ha premiat la trajectòria de Dow Chemical en l'organització del Premi DOW. En el marc del sisè Premi Nacional de Protocol i Relacions Institucionals, la companyia i el seu Director d'Afers Públics, Comunicacions i Serveis Generals, Josep Boronat, han obtingut el premi ACPRI 2014 en la categoria d'Entitat Pública i/o Privada.

Foto: Dow Tarragona

Foto: Dow Tarragona

Foto: Dow Tarragona

Així doncs, la tasca realitzada pel que fa a l'organització d'aquest esdeveniment que, any rere any premia un estudiant d'Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili, ha rebut el reconeixement del premi de protocol i relacions institucionals més destacat a nivell nacional.

Per a l'adjudicació del guardó, el jurat ha valorat la trajectòria en l'organització del Premi DOW en el qual tenen especial significació les relacions institucionals, el protocol i les comunicacions internes i externes.

A més, el jurat ha valorat també la implicació de la companyia i l'organització d'altres esdeveniments a les comarques de Tarragona, com per exemple, el Programa de Voluntariat, plasmat de manera molt clara en la iniciativa “Festa per a tothom”, o les trobades protocol·làries i les diferents inauguracions d’espais tan importants com el Centre de Desenvolupament de la Tecnologies de l’Aigua.

Kepa Díaz de Mendíbil, director del Complex Industrial de Dow Chemical Tarragona, i Josep Boronat, Director d'Afers Públics, van recollir aquest premi durant la celebració de la VII Nit de l'ACPRI que va tenir lloc el passat divendres. Nombroses persones del món empresarial i institucional van assistir a aquest esdeveniment que es realitza de manera anual amb l'objectiu de reconèixer la tasca dels professionals que treballen en l'organització d'actes i que contribueixen al prestigi de les relacions institucionals i del protocol.

En recollir el premi, el director del Complex Industrial de Dow Chemical Tarragona va afirmar sentir-se orgullós pel reconeixement que significa i també va assegurar que aquest premi era per a totes les persones que s'han vist implicades en el seu desenvolupament i realització durant aquests 35 anys de convocatòria. Díaz de Mendíbil va agrair especialment, la feina feta per Josep Boronat, el qual va fer una clara aposta per el Premi DOW des que va assumir el seu càrrec fa més de vint anys.

Per la seva banda, Josep Boronat va agrair aquest reconeixement públic a la feina i va afirmar que el Premi DOW és important perquè representa la col·laboració i la implicació de nombroses persones de diversos àmbits, com la universitat i les institucions.

L'Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals

L'ACPRI és una associació que vol reconèixer la tasca de totes aquelles persones que durant molts anys han deixat la seva empremta professional i humana en el món del protocol i que, d'aquesta manera, han ajudat a augmentar el valor de les tècniques d'organització d'actes, els cerimonials i el protocol. Alguns dels guardonats amb el Premi Nacional de Protocol i Relacions Institucionals que enguany ha rebut DOW, han estat el Futbol Club Barcelona (2010), l'Arquebisbat de Barcelona (2011), La Marató de TV3 (2012) o la cursa del El Corte Inglés (2013).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar