loader
menu

"No denunciarem els regidors del PP. Ells solets ja han quedat retratats"

Sergi Casado dilluns, 20 d'octubre de 2014

L'Assemblea Nacional de Tarragona no denunciarà els regidors del PP a l'Ajuntament de Tarragona Judit Heras i Mariano Herráiz pels seus insults i desqualificacions als voluntaris de l'ANC que van penjar en el mur de facebook de la regidora. "Amb tot el que s'ha publicat ja han quedat més que retratats. No es mereixen més autobombo perquè entraríem en una espiral negativa", ha explicat el coordinador de l'ANC Tarragona, Albert Cortés.

El coordinador de l'ANC Tarragona, Albert Cortés, diu que no es querellaran contra els regidors populars que van insultar els seus voluntaris, però sí posaran tot el material recollit en mans dels seus advocats

Com cada dilluns, s'ha convocat comité de campanya amb vistes al 9-N. Els insults homòfobs d'Heras i la comparació desafortunadíssima d'Herráiz dels voluntaris de l'ANC amb el virus de l'Ebola ha acaparat bona part de la trobada setmanal, amb presència de membres d'ANC i d'Òmnium, però també d'altres col·lectius i entitats que col·laboren en la campanya #Araéslhora.

Foto: anton alasà

Captura del post ja esborrat. /facebook.com

Captura del post ja esborrat. /facebook.com

Foto: circdetarragona.com

Això no significa que l'assumpte no acabi als jutjats. L'ANC ha traslladat a la seva sectorial d'avocats tot el material recollit a les xarxes socials. "Ells ens diran què podem fer i si realment sí val la pena emprendre la via legal i denunciar", ha afegit Cortés.

A causa del rebombori generat per la notícia, la qual, fins i tot, va arribar a ser trending topic a Tarragona la nit de dissabte, (adjuntem imatge) el PP ja es va espavilar a enviar una nota de premsa en què adjuntava l'enllaç de les disculpes d'Herráiz al seu mur personal de facebook. D'Heras no va fer cap menció.

Casualment, la regidora que va aixecar tota la polseguera no ha esborrat fins avui, dilluns, el post de denúncia contra l'ANC i que va originar la resta de comentaris punyents contra el moviment que defensa del Dret a Decidir. A diferència d'Herraiz, que sí va rectificar, Heras ha anat desmuntant el post agressiu contra l'ANC de Tarragona de manera progressiva. Primer va eliminar el qualificatiu d'"amariconats amb llacet groc", però ara ja ho ha esborrat tot. Almenys del seu mur de facebook.

En els propers dies, l'ANC seguirà tenyint Tarragona de groc, però ja no "tacarà" els monuments ni el patrimoni perquè no es repeteixin episodis com el viscut el cap de setmana.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar