loader
menu

CIUTAT

El Clúster químic de TGN es presenta al Ministre d'Indústria

El Circ Ciutat dimarts, 21 d'octubre de 2014

El Ministre d'Indústria, José Manuel Soria, Soria ha reivindicat l’aposta del ministeri per atraure noves inversions i per donar accessibilitat a la indústria química. El Ministre del PP ha visitat el Clúster Químic del Mediterrani, Chemmed, on ha assegurat que els costos seguiran baixant aquest 2014 i que s’està fent una política cada reforci aquesta competitivitat. Soria ha dit que la fortalesa del sector químic a Tarragona es pot comprovar en la innovació, la facturació, la competitivitat i el talent.

Foto de família. /Chemmed

A la vegada, ha assegurat que Tarragona és un referent del model a seguir, sent un exemple de sostenibilitat mediambiental i, a la vegada, de sostenibilitat econòmica.

Els actes previstos per la visita s’han iniciat al migdia al Complex Industrial Repsol de Tarragona, on s’ha realitzat un acte institucional amb els representants públics i privats de tot el territori.

L’acte ha estat inaugurat pel Director del Negoci Químic de Repsol, Juan Carlos Ruiz Dorado, qui els ha donat la benvinguda a l’espai i ha explicat la importància que té el centre de Tarragona per la seva companyia.

Acabada la seva intervenció ha pujat a l’escenari el nou president de la Federació de la indústria química espanyola, Anton Valero. El tarragoní, que des de principis de mes presideix la federació, ha posat damunt de la taula els valors d’un sector que aporta solucions als reptes de la humanitat.

La màxima autoritat de ChemMed i, a la vegada de l’AEQT, Jesús Loma-Osorio, ha exposat els potencials que té un clúster com el que representa, assenyalant que ChemMed no és una marca que busqui contingut, sinó que es tracta d’un contingut amb més de 40 anys d’història que necessitava una marca per a projectar-se al món.

Una aliança de tos els agents territorials per assegurar el futur d’una indústria que és clau en el territori. Tot i aquesta aliança total, Loma ha assegurat que es necessita el suport dels reguladors, en matèries tan importants com són energia o infraestructures. Amb aquesta demanda, el president de ChemMed ha estès la mà al Ministre, assegurant que junts serà possible un creixement que ens faci atractius com a territori i com a indústria de cara a futures inversions.

Acabat els parlaments, l’acte ha acabat amb una fotografia de família que ha reunit els representants ministerials, els màxims directius de Feique, els agents del territori implicats en el Clúster i els propis dirigents de ChemMed.circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar