loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Diputació busca famílies per fer un vídeo promocional de la Costa Daurada

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 22 d'octubre de 2014

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona convoca un càsting per trobar els protagonistes del nou vídeo promocional de la Costa Daurada. El càsting, organitzat per Minifilms, l’empresa que realitza el nou vídeo, tindrà lloc a l’Auditori Diputació i busca famílies i joves. L’Auditori, situat al carrer de Pere Martell número 2 de Tarragona, acollirà el càsting els dies 28 i 29 d’octubre de 10:00 h a 20:00 h i el dia 30 d’octubre de 10:00 h a 14:30 h.

Auditori Diputació, al carrer Pere Martell de TGN. / Diputació de TGN

L’empresa Minifilms, qui s’encarrega del projecte del nou vídeo, convoca a famílies reals amb pares d’entre 35 i 50 anys i fills d’entre 5 i 16 anys. A més, també es busquen nois i noies joves, d’entre 18 i 28 anys, i nens i nenes d’entre 6 i 15 anys. Per tal de participar al càsting cal concertar hora un dels tres dies de la convocatòria amb anterioritat, contactant amb dos representants de Minifilms: Saty (telèfon 650 186 511, adreça electrònica minifilmstv@gmail.com) o Nacho (telèfon 605 399 435, adreça electrònica nacho@minifilms.tv).

El càsting permetrà escollir les persones que apareixeran en el nou vídeo que promocionarà la marca Costa Daurada en les accions que realitzi el Patronat de Turisme. El vídeo s’enregistrarà durant aquesta part final de l’any, amb l’objectiu de renovar el material audiovisual que utilitza el Patronat de Turisme de la Diputació per promocionar la destinació turística Costa Daurada. S’opta per fer un càsting entre persones del territori, famílies reals, per tal que es pugui copsar com viuen, com senten i com connecten amb la destinació.

Aquest vídeo permet dur a terme accions que estan al servei d’una de les tasques que té el Patronat: el suport a la difusió i comercialització dels productes i els serveis turístics del territori, vinculats a la gestió de les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l’Ebre


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar