loader
menu

CIUTAT

La torxa dels Specials Olympics arriba a TGN

El Circ Ciutat dijous, 23 d'octubre de 2014

Tarragona acull demà divendres una de les parades del recorregut de la torxa dels Special Olympics 2014, que enguany se celebraran a Calella del 30 d’octubre al 2 de novembre. La marxa de la torxa a la ciutat, que començarà a les 19 hores des de l’amfiteatre romà, està organitzada pels Special Olympics Catalunya, el Club Esportiu SOLC, l’Associació Catalana d’Esport i Lleure i compta amb la col·laboració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Una trentena de voluntaris dels Jocs acompanyaran els diferents rellevistes al llarg del recorregut juntament amb esportistes de 39 clubs de la ciutat.

Està previst que la torxa arribi a l’Ajuntament al voltant de les 19.30 hores, moment en que es farà la rebuda dels esportistes portadors de la torxa, l’encesa del peveter amb la flama olímpica i la lectura del jurament dels Jocs Special Olympics. També es farà una fotografia de grup commemorativa.

Clubs participants i rellevistes

A banda dels voluntaris de Tarragona 2017, la flama olímpica també serà acompanyada per diversos esportistes de clubs esportius de la ciutat: Karate Club Shuto, Club Tau, seccions d’atletisme, futbol i patinatge del Club Gimnàstic de Tarragona, Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, Runners Tarragona, Tennis Park, Tarragona Fondistes, Club Nàutic de Tarragona, Club Atletisme Tarragona, Run Speed Tarraco, Club Karate Musoken, C.J. El Pallaresos i CENatagona.

D’altra banda, els esportistes amb discapacitat intel·lectual que seran rellevistes de la torxa pertanyen als clubs Àngel Aspasa (Amposta), Club Ziga-zaga (Valls), Taller Estela (Tarragona) i Club Esportiu Solc (Tarragona).

Recorregut

El recorregut de la torxa dels Special Olympics començarà a les 19 hores i tindrà el següent recorregut: amfiteatre, capçalera i voltes del circ, muralles Sant Antoni i Portal de Sant Antoni, carrer Descalços, Puig d’en Pallars, Arc Sant Llorenç, carrer de les Coques, Pla de la Seu, Pare Iglesias, Merceria, plaça de les Cols, carrer Major, Baixada Misericòrdia, Plaça Major i Ajuntament.

Special Olympics Catalunya forma part del moviment internacional Special Olympics, fundat per Eunice Kennedy Shriver i amb seu a Washington. Aquest moviment està reconegut pel Comitè Olímpic Internacional i està adherit als principis de la Carta Social Europea adoptada per el Consell d’Europa i subscrita a Torí (Itàlia) el 18 d’octubre de 1961, ratificada per Espanya el 29 d’abril de 1980.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar