loader
menu

CIUTAT

L'oci nocturn de Tarragona fa pública la seva guerra interna

El Circ Ciutat divendres, 24 d'octubre de 2014

L'esquerda dins de l'oci nocturn de Tarragona es fa més visible i perceptible. Una setmana desprès que la direcció de Tòtem Cafè va denunciar públicament la seva situació d'indefensió davant d'un "veí fals" amb molta vinculació amb el pub Highland, i que els denunciava des de fa mesos, el propi Highland ha reaccionat.

El Highland, l'Otto Zutz i el 24 funden una associació de locals d'oci nocturn i denuncien el Tòtem per competència deslleial

El pub de la rambla Vella, junt amb l'Otto Zutz i la sala de festes 24, han creat l'associació tarragonina de locals d'oci nocturn, els acrònims de la qual són ASFiST. La nova agrupació també ha enviat un comunicat en que denuncia "competència deslleial" per part del Tòtem Cafè. ASFiST compta, inicialment amb tres socis: Highland, Otto Zutz i 24, i obre les portes a totes les "sales amb llicència de Tarragona).

Una imatge de la façana del pub Highland. / circdetarragona.com

Les direccions dels tres locals "hem decidit actuar davant d'una situació que fa temps que perdura" i que, segons el seu parer, "perjudica als empresaris del sector que sí compleixen". L'associació en què el Highland n'és membre fundador assegura en el seu comunicat que la causa de que no se li hagi concedit la llicència al nou Tòtem de manera definitiva obeeix a raons tècniques. "El resultat de les medicions han sigut desfavorables al superar el límit establert", insisteix el nou col·lectiu de locals d'oci de TGN.

També explica que qui ha denegat els permisos a Tòtem Cafè ha estat només l'Ajuntament. En el comunicat, però, no es fa esment del "veí fals" al que feia referència la direcció de Tòtem la setmana passada. Per la seva banda, la direcció del Highland, en particular, s'assegura que "estan estudiant amb el seu gabinet jurídic emprendre accions legals davant les infundades acusaciones i calúmnies d'aquests darrers dies".

El comunicat

"Volem denunciar la situació de competència deslleial que està portant a terme des de fa un any i mig el bar restaurant Totem Cafè per no disposar dels permisos necessaris per l'activitat que està desenvolupant (discoteca).

Les direccions dels tres locals hem decidit actuar davant una situació que fa temps que perdura i que perjudica als empresaris del sector que compleixen amb tots els requisits que exigeix l'administració.

Els tres locals hem decidit fer front comú després de les informacions aparegudes en els mitjans de comunicació on la propietat del bar restaurant Totem Cafè denunciava l'existència d'una maniobra premeditada per part d'un veí vinculat amb el Highland que volia el seu tancament.

El comunicat vol deixar constància que a instàncies de l'Ajuntament de Tarragona una Entitat Col·laboradora de l'Administració (ECA) ha portat a terme fins a dues proves de contamicació acústica (maig i setembre de 2014) des d'un dels pisos de l'edifici on està ubicat el Totem Cafè i que el resultat de les mediacions han sigut desfavorables al superar "el valor límit establert al Decret 176/2009" (s'adjunta els documents que acrediten la resolució). Davant els resultats d'aquests estudis, l'Ajuntament de Tarragona va ser el que va denegar el permís de bar musical al Totem Cafè.

Des de Highland, Otto Zutz i 24 també volem deixar clar que treballem amb el ferm compromís d'oferir un oci nocturn de qualitat que sumi amb tots els sectors complint sempre amb la normativa. En cap cas, tal i com es vol fer creure, volem reduir l'oferta de locals que té la ciutat.

La direcció del Highland està estudiant amb el seu gavinet jurídic emprendre accions legals davant les infundades acusaciones i calúmnies d'aquests darrers dies."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar