loader
menu

El PP de TGN esquiva criticar la regidora que va insultar els voluntaris de l'ANC

Sergi Casado divendres, 24 d'octubre de 2014

Durant el debat de la moció sobre les Cases Regionals del PP, la portaveu de Convergència i Unió s'ha referit als insults dels regidors populars Mariano Herráiz i Judit Heras als voluntaris de l'Assemblea Nacional el passat dissabte. En acabar el ple, el portaveu del Partit Popular, Alejandro Fernández, no ha volgut entrar a valorar l'actuació dels seus dos regidors i per què Judit Heras no s'havia disculpat públicament: "Amb una rectificació i/o disculpa és suficient i el tema queda tancat".

Alejandro Fernández. / pp tarragona

Com que Judit Heras, qui ja ha deixat de tenir perfil a Facebook, només es va limitar a esborrar insults, però sense disculpar-se públicament (Mariano Herráiz sí es va disculpar al cap d'unes hores), els periodistes també han preguntat al líder popular si creia que la manera d'actuar d'Heras havia estat encertada. Alejandro ha repetir el seu discurs una i altra vegada: "Amb una rectificació i/o disculpa el tema està tancat".

Fernández tampoc ha criticat els insults dels seus companys de bancada al plenari.

L'ANC de Tarragona, de moment, no interposarà cap denúncia per les desqualificacions.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar