loader
menu

CIUTAT

CaixaBank també patrocinarà els Jocs del 2017 amb 3 milions d'euros

El Circ Ciutat dimarts, 28 d'octubre de 2014

Els Jocs del Mediterrani de 2017 continuen captant espònsors. Després que el dilluns es va anunciar que la constructora Comsa Emte seria empresa col·laboradora (una aportació de 100.000 euros), avui, dimarts s'ha fet públic que Caixa Bank serà un dels socis oficials, el rang de patrocini mes alt. Comportarà una injecció de 3 milions d'euros, la mateixa quantitat que també aportaran Repsol i Estrella Damm.

A l'esquerra, el conseller delegat de COMSA EMTE, Josep Miarnau, i l'alcalde de TGN, Josep Fèlix Ballesteros. / Mauri

A l'esquerra, el président de Caixabank, Isidre Fainé, i l'alcalde de TGN, Josep F. Ballesteros. / Ajuntament de TGN

El president de CaixaBank, Isidre Fainé, i l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Josep Félix Ballesteros, han signat el conveni en virtut del qual CaixaBank es converteix en soci oficial dels Jocs, la categoria més alta de patrocini d’aquesta competició. D’aquesta manera, CaixaBank esdevé proveïdor oficial de serveis financers d’aquest esdeveniment esportiu.

El president de CaixaBank, Isidre Fainé, ha afirmat que “amb aquest patrocini, CaixaBank vol mostrar el seu recolzament a un esdeveniment que ha de suposar un fort impuls per a l’economia, la societat i la imatge internacional de Tarragona”. Fainé va subratllar el compromís de “la Caixa” amb l’esport, destacant, entre d’altres iniciatives, el suport de l’entitat al Plan ADO (Asociación de Deportes Olímpicos) durant més de vint anys.

Al seu torn, l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat la importància que “una empresa de l’entitat i rellevància de CaixaBank doni suport a un projecte que per a nosaltres va molt més enllà del terreny purament esportiu. Volem traspassar fronteres, posicionar-nos en el mapa internacional com a territori i destinació de turisme esportiu i cultural. Confiem enormement en aquests Jocs i vull agrair a CaixaBank que ens doni la seva confiança per tirar endavant el projecte”.

Els Jocs Mediterranis del 2017: una oportunitat única
Amb el conveni signat avui, CaixaBank s’afegeix a la llista de socis oficials, on hi figuren Estrella Damm i Repsol. Aquesta és la categoria de patrocinador més alta, que implica un major compromís amb l’esdeveniment. A banda dels socis oficials, els Jocs també compten amb patrocinadors oficials i col·laboradors. CaixaBank, entitat financera líder al mercat espanyol, té 172 oficines i una plantilla de més de 800 empleats a la província de Tarragona.

El Pla de Patrocinis dels Jocs Mediterranis preveu tres categories principals de patrocini: soci oficial (3ME), patrocinador principal (750.000 euros) i col·laborador (100.000 euros).

Tarragona 2017 és una oportunitat per a la ciutat i el territori, com també per a Catalunya i l’Estat espanyol. Genera llocs de treball, obté retorn econòmic i social, projecta la notorietat i la marca de la ciutat, aglutina i implica la societat en l’entorn de l’esperit olímpic, facilita relacions i contactes internacionals per a les nostres empreses i les institucions i propicia acords relacionats amb la inversió, la innovació i els patrocinis.

Respecte Comsa Emte, l’alcalde de Tarragona ha destacat que “la signatura és una nova gran notícia. A més és especial ja que signem amb un company de viatge nascut al nostre territori. Tenir al costat empreses col·laboradores com COMSA EMTE, un referent internacional en el món de les infraestructures i l’enginyeria i a qui agraïm enormement la seva confiança, ens fa estar realment contents”.

Per la seva banda, el conseller delegat de COMSA EMTE ha manifestat que “l’empresa té els seus orígens al Camp de Tarragona a l’any 1891 i manté un vincle molt especial amb la zona. En aquest sentit, estem molt satisfets de poder col·laborar amb els Jocs Mediterranis i impulsar un projecte que, de ben segur, contribuirà a millorar les infraestructures de la ciutat i dinamitzar-la a nivell social, econòmic i cultural”.

A més, també existeixen altres possibilitats de patrocini en les categories de proveïdor oficial (patrocini en espècies) i patrocini d’instal·lació o naming. Cal recordar que el passat mes de desembre van ser aprovats els beneficis fiscals aplicables a Tarragona 2017, pel qual els donants i patrocinadors dels Jocs Mediterranis podran beneficiar-se d’una elevada exempció fiscal de la seva aportació des de l’1 de gener del 2014 fins el 31 de desembre del 2017.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar