loader
menu

CIUTAT

L'incineradora SIRUSA fa un simulacre d'incendi a les seves instal·lacions

El Circ Ciutat dijous, 30 d'octubre de 2014

Les instal·lacions de SIRUSA han estat l'escenari, avui al migdia, d'un simulacre d'incendi en compliment de la reglamentació laboral i del sector d’activitat. Es tractava de verificar el funcionament dels protocols i procediments d’actuació, per tal d’exercitar-lo, entrenar tots els agents involucrats en una emergència i especialment el treballadors amb el desenvolupament dels seus rols, i finalment identificar les possibilitats de millora.

Foto: circdetarragona.com

L’exercici ha suposat l’activació de sirenes, l’accés d’una ambulància per evacuar un hipotètic ferit lleu per inhalació de fums, l’arribada dels bombers, a més de la sortida de tots els treballadors i confinament a l’exterior. S’ha advertit a les autoritats competents, CECAT i ajuntament, i els treballadors coneixen els detalls de l’exercici.

Un equip mixt, amb participació de persones de l’empresa i d’altres externes de les empreses consultores i de serveis diversos involucrats amb aquest supòsit, també ha auditat el desenvolupament del supòsit per verificar el compliment dels procediments per tal d’introduir possibles correccions o millores, i avaluar el resultat, que es coneixerà uns dies després, quan s’hagin recollit les diverses observacions.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar