loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament treu a concurs públic set quioscos de la ciutat

El Circ Ciutat divendres, 31 d'octubre de 2014

L’Ajuntament de Tarragona treu a concurs públic la concessió de set quioscos de la ciutat. El termini de presentació d’ofertes és fins el 19 de novembre i el període d’explotació d’aquests equipaments és d’un màxim de 15 anys.

Entre els requisits que figuren a les bases està la rehabilitació dels quioscos, que va a càrrec de l’adjudicatari. Així mateix, a partir d’ara aquestes set casetes permetran a partir d’ara la venta de plantes i flors, gelats i begudes no alcohòliques, pastisseria, objectes de regal, venda de begudes no alcohòliques, venda de gominoles i xuxeries, venda de tabac, jocs, loteries i apostes o qualsevol altre ús similar.

“La intenció és -explica la regidora de Comerç i Turisme, Patrícia Anton- que s’instal·lin activitats que atreguin turisme de qualitat mitjançant l’exercici de negocis que millorin l’oferta de productes i serveis turístics existents en l’actualitat a Tarragona. Per això hem ampliat els requisits, ja que abans es limitaven a quioscos de premsa”. “En definitiva, és tracta d’un equipament d’impuls econòmic per la ciutat”, afegeix.

Els quioscos a rehabilitar a càrrec del concessionari i objecte d’aquesta concessió són els següents:

1. Av. President Companys/Enric Osso.

2. Av. Marquès de Montoliu cantonada a Sant Antoni Ma. Claret.

3. Av. Prat de la Riba xamfrà Av. Ramón i Cajal.

4. Rambla Nova front núm. 102.

5. Rambla Nova cantonada Rovira i Virgili

6. Rambla Nova front núm. 115

7. Av. Riu Segre de Campclar.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar