loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Ballesterosa anul.la l'expedient de venda dels terrenys de la Muntanyeta de SPiSP als mormons

El Circ Ciutat > Mobilitat divendres, 31 d'octubre de 2014

L'Ajuntament de Tarragona ha oficialitzat la renúncia a vendre 8.000 metres quadrats del Parc de la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau als mormons. Després d'anunciar-ho públicament, l’alcalde ha signat un Decret, com a conseqüència d’aquesta decisió.

Una imatge de la concentració de veïns al Parc de la Muntanyeta el passat 25 d'octubre. /Foto: cedida

D'aquesta manera, el consistori deixa sense efecte l'expedient de venda que es va iniciar (queda arxivat) i, a més, inicia els tràmits necessaris per modificar el Pla d'ordenació urbanística (POUM) amb l'objectiu que tots els terrenys afectats inicialment per la venda siguin declarats com a zona verda.

El decret informa que:

- Que s’adoptin les resolucions i els tràmits administratius que corresponguin, per deixar sense efecte l’expedient iniciat de venda dels terrenys a l’Església de Jesucrist dels Sants dels últims dies.

- Que es doni per finalitzat l’expedient instruït per a la modificació puntual del POUM i s’arxivi.

- Que per part de l’Àrea de Territori de l’Ajuntament s’iniciïn els tràmits necessaris per modificar el POUM, per tal de qualificar com a zona verda els terrenys afectats.

- L’equip de govern va decidir no executar la venda perquè no hi havia consens amb els veïns, i el govern municipal sempre ha realitzat les operacions urbanístiques amb participació ciutadana, diàleg i consens, així ho vam fer amb el POUM i així continuarem fent-ho, per aquest motiu, perquè no hi hagut un acord ampli per endegar el projecte, aquest ha queda sense efecte.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar