loader
menu

CIUTAT

Ballesterosa anul.la l'expedient de venda dels terrenys de la Muntanyeta de SPiSP als mormons

El Circ Ciutat divendres, 31 d'octubre de 2014

L'Ajuntament de Tarragona ha oficialitzat la renúncia a vendre 8.000 metres quadrats del Parc de la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau als mormons. Després d'anunciar-ho públicament, l’alcalde ha signat un Decret, com a conseqüència d’aquesta decisió.

Una imatge de la concentració de veïns al Parc de la Muntanyeta el passat 25 d'octubre. /Foto: cedida

D'aquesta manera, el consistori deixa sense efecte l'expedient de venda que es va iniciar (queda arxivat) i, a més, inicia els tràmits necessaris per modificar el Pla d'ordenació urbanística (POUM) amb l'objectiu que tots els terrenys afectats inicialment per la venda siguin declarats com a zona verda.

El decret informa que:

- Que s’adoptin les resolucions i els tràmits administratius que corresponguin, per deixar sense efecte l’expedient iniciat de venda dels terrenys a l’Església de Jesucrist dels Sants dels últims dies.

- Que es doni per finalitzat l’expedient instruït per a la modificació puntual del POUM i s’arxivi.

- Que per part de l’Àrea de Territori de l’Ajuntament s’iniciïn els tràmits necessaris per modificar el POUM, per tal de qualificar com a zona verda els terrenys afectats.

- L’equip de govern va decidir no executar la venda perquè no hi havia consens amb els veïns, i el govern municipal sempre ha realitzat les operacions urbanístiques amb participació ciutadana, diàleg i consens, així ho vam fer amb el POUM i així continuarem fent-ho, per aquest motiu, perquè no hi hagut un acord ampli per endegar el projecte, aquest ha queda sense efecte.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar