loader
menu

CIUTAT

Els Jocs del 2017 tornen a fer caixa i tanquen una setmana fantàstica

El Circ Ciutat divendres, 31 d'octubre de 2014

Els Jocs del Mediterrani del 2017 han tancat la seva particular setmana fantàstica. Dimecres passat, Caixabank es convertia en el tercer soci oficial dels Jocs amb una inversió de 3 milions d'euros, el mateix rang que Repsol i Estrella Damm. El dia abans, també es va fer públic que la constructora Comsa-Emte, amb molta vinculació al Camp de Tarragona, també faria una aportació als Jocs en qualitat de patrocinador, és a dir 100.000 euros.

La Diputació de TGN farà una aportació de 8,6 milions d'euros per a les reformes als 14 municipis seu dels Jocs

La setmana l'ha tancat la Diputació de Tarragona. El plenari ha aprovat un Protocol d'Intencions pel qual farà una aportació de 8.695.564 euros per a l'adequació de les instal·lacions dels 14 municipis seu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

La Diputació inicia el seu compromís aquest mateix any 2014 amb una primera aportació de 6 milions d'euros. La resta de l'aportació quedarà repartida durant en els propers exercicis 2015, 2016 i 2017. Està previst que aquest protocol se signi properament amb l'Ajuntament de Tarragona.

El tinent d'alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, ha valorat molt positivament l'aprovació d'aquest Protocol i ha afegit que "evidencia el compromís de la Diputació amb un projecte de territori com són els Jocs i tots els municipis que hi formen part".

Un cop la Diputació ha fet públic la seva aportació als Jocs, només falta la resposta del govern espanyol, que és l'administració que s'ha de fer càrrec de les instal·lacions aqüàtiques. La Generalitat s'encarregarà del palau d'esports i del nou Sant Jordi.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar