loader
menu

CIUTAT

Les empreses de TGN amb menys de 10 treballadors podran optar a microcrèdits de fins a 25.000 euros

El Circ Ciutat dilluns, 03 de novembre de 2014

El tinent alcalde de Treball, Activació Econòmica, Projectes i Habitatge, Xavier Tarrés, i el director comercial de MicroBank, Manuel Sepúlveda Medina, han signat un conveni de col·laboració per facilitar el finançament de projectes empresarials mitjançant microcrèdits. Amb la signatura d’aquest acord s’estableix una línia de finançament d’ un milió d’euros. Els beneficiaris seran persones físiques i microempreses amb menys de deu treballadors i una facturació anual inferior a dos milions d’euros.

L’Ajuntament mitjançant Tarragona Impulsa elaborarà els informes favorables de viabilitat que seran necessaris per optar als microcrèdits, els quals tindran un import màxim de 25.000 euros. Els projectes hauran de comptar amb un pla d’empresa, per elaborar-lo els emprenedors podran comptar amb l'assessorament i acompanyament de Tarragona Impulsa.

La signatura d'aquest conveni s'emmarca en un programa de treball de Tarragona Impulsa que té com a objectiu facilitar als emprenedors de la ciutat l'accés al finançament. Dins d'aquest mateix programa s'estan duent a terme sessions formatives específiques sobre finançament, s'ha realitzat un Fòrum d'inversió i s'estan signant acords de col·laboració amb entitats financeres. L'acord amb MicroBank té una rellevància especial perquè vol dona cobertura a un tipus d'emprenedor amb pocs recursos que té un projecte per autoocupar-se.

El tinent d?alcalde de l?Ajuntament de Tarragona, Xavier Tarrés, i el director comercial de MicroBank, Manuel Sepúlveda./ foto: Mauri


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar