loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Jordi Sentís i Albert Grau, un any més al capdavant de la Colla Jove

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 03 de febrer de 2013

L’assemblea extraordinària de la @Colla Jove Xiquets de Tarragona ha donat el vistiplau a la candidatura presentada per @Jordi Sentís per dirigir la colla durant aquesta temporada. Finalment, aquesta havia estat l’única candidatura presentada, després que les darreres setmanes no s’aconseguissin reunir els suports necessaris per trobar un relleu a un Sentís, el qual, la temporada passada, ja va manifestar el seu desig d’acabar la seva etapa al capdavant dels del Cós del Bou.

Albert Grau, a l'esquerra, i Jordi Sentís, continuaran al capdavant de la Colla Jove. / circdetarragona.com

Amb un equip tècnic extensament renovat i amb la voluntat de seguir fent créixer la colla a nivell casteller i institucional, la candidatura de Jordi Sentís com a cap de colla i d’@Albert Grau com a president ha obtingut un 90% de vots positius en l’assemblea extraordinària de la colla, celebrada aquest passat dissabte al local del Cós del Bou.

Ara, amb el timoner i la tripulació definida, la nau lila començarà a navegar el proper dia 1 de març amb el primer assaig general de la temporada.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar