loader
menu

CIUTAT

"Des de l'abril no cobro un cèntim i em deuen 12.000 euros"

Sergi Casado Ciutat dilluns, 03 de novembre de 2014

Aquesta setmana s'haurien de desencallar les obres de l'entorn del mercat Central. Així ho han traslladat des del consistori als comerciants, que continuen neguitosos en veure que la campanya de Nadal és just a la cantonada i que l'obra continua aturada del tot. El Circ ha contactat amb una de les empreses subcontractades per la UTE Corsan-Corviam i ha confirmat l'endarreriment en els pagaments.

Una empresa subcontratada en l'obra del Mercat Central de TGN denuncia que no cobra des de l'abril, i que es comenta que a la UTE "se li deuen entre 4 i 5 milions"

"Des de l'abril no hem cobrat ni un cèntim i com que ells (la UTE) no cobren, doncs no ens paguen", han confessat al Circ fonts d'una empresa de Tarragona subcontractada en l'obra, però que ha preferit mantenir-se en l'anonimat. Aquesta mateixa empresa assegura que li deuen 12.000 euros, però que a moltes altres empreses més grans els deuen quantitats molt més elevades.

Foto: circdetarragona.com

Fa unes setmanes, el regidor de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Tarragona Xavier Quintana va assegurar al Circ que l'empresa de mercats, Espimsa, devia més de 4 milions en certificacions d'obra, i que aquest era el principal obstacle perquè l'obra es reemprengui i pugui ser una realitat per la campanya de Nadal.

Fonts de l'empresa subcontractada també han revelat que es comenta que a la UTE se li deuen "entre 4 i 5 milions d'euros", i com que tota l'obra del Mercat està subcontractada, tots els proveïdors tampoc no cobren des de l'abril. Els de formigó, els de compra de materials, els de murs o els de moviments de terres, entre d'altres. Cap de tots no cobra des de fa set mesos.

Aquestes fonts veuen "molt difícil" que l'obra estigui enllestida per les dates promeses per l'alcalde als comerciants. També afirmen que en el cas que l'obra es reemprengués ell en tindria coneixement, cosa que, de moment, no ha passat. "O això, o que s'arribi a un acord", ha insistit l'empresa subcontractada, en referència a una entesa de darrera hora entre la UTE i l'Ajuntament de Tarragona.

Fonts del consistori han assegurat al Circ que, de moment, no hi ha novetats pel que fa a la represa de les obres. Així, doncs es manté el darrer calendari pactat i consensuat amb els comerciants, que passa perquè la urbanització estigui enllestida per la campanya de Nadal i que passin busos per Colom a partir de Reis, aproximadament.

Els comerciants esperen amb ànsia que l'Ajuntament els comuniqui qualsevol novetat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar