loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Museu del Port entrega els premis del concurs d'Instagram

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 03 de novembre de 2014

El Museu del Port ha celebrat el dilluns 3 de novembre l’entrega dels premis del II Concurs d’Instagram, en un acte que ha comptat amb la presència de la directora de Relacions Institucionals i Comunicació, Montse Adan; la directora del Museu del Port, Mercè Toldrà; la directora del Centre d’Estudis Marítims del Port de Tarragona (CEMAPT) Neus Pàmies; i la secretaria del concurs, Carme Montaña.

Foto:Jaume Saez

Foto: Xavi Inglés

Foto: Anna Urbanska

Aquesta és la segona edició d’un concurs fotogràfic que enguany ha tingut les festes de Sant Pere i la Verge del Carme del Serrallo com a temàtica.

De les fotografies que s’han presentat a concurs se n’han seleccionat 13 d’elles que estaven dins dels paràmetres demanats, és a dir, etiquetades correctament amb el hashtag #desantperealcarme2014. El passat 18 de setembre el jurat es va reunir i va seleccionar les tres fotografies guanyadores.

El Museu del Port de Tarragona té previst realitzar una exposició amb les fotografies del participants dels diferents concursos anuals d’Instragram.

El llistat dels premiats i el de les fotografies guanyadores és el següent:

1r Premi

Autor: Jaume Sáez
Nom d’usuari d’Instagram: kesse1955

2n Premi

Autor: Xavier Inglès
Nom d’usuari d’Instagram: xavingles

3r Premi

Autora: Ania Urbanska
Nom d’usuari d’Instagram: annaurbanska


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar