loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN treu a subhasta pública el bloc de pisos del Metropol

El Circ Ciutat dimecres, 05 de novembre de 2014

L'Ajuntament de Tarragona ja feia més d'un any i mig que tenia a la venda el bloc de pisos que hi ha damunt del teatre Metropol. D'ofertes, però, no n'hi ha hagut,i per això ara ha fet un pas més i ha decidit treure'ls a subhasta pública. Segons publica el digital Tottarragona.cat, el Butlletí Oficial de la Província (BOPT) ja ho anuncia de manera oficial, amb data 5 de novembre.

Foto: circdetarragona.com

En el BOPT s'especifica que el procediment va arrencar el passat 21 d'octubre després que el Tinent d'Alcalde d'Hisenda, Pau Pérez, va signar el Decret pel qual es van aprovar les bases que regiran la subhasta.

El preu de licitació és de poc més d'un milió d'euros; concretament 1.131.000 euros per a l'immoble situat al número 46 de la Rambla Nova. Des d'avui, 5 de novembre, s'obre un període de vint dies naturals perquè els interessats en participar en la subhasta dels pisos que havien de ser a l'arxiu Jujol, però que per necessitats econòmiques, ara passaran a mans particulars.

El bloc de pisos de damunt del teatre Metropol està buit des de principis de l'any 2013, quan l'últim llogater va marxar. Des d'aquell moment, el consistori va optar per posar-lo a la venda per mirar d'obtenir recursos per fer front a les inversions que figuren en els pressupostos. De fet, la partida d'inversions ja va quedar condicionada a la venda de patrimoni, i el bloc de damunt del Metropol, ho és.

El darrer intent de l'Ajuntament per vendre's patrimoni va acabar fracassant. Els veïns de Sant Pere i Sant Pau es van oposar a la venda d'uns terrenys de 8.000 metres quadrats a la Iglesia de Jesucristo de los Últimos Días, que haurien suposat una injecció d'uns 2 milions d'euros.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar