loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Disfressa d'Or es trasllada a la Tàrraco Arena i l'entrada costarà entre 10 i 15 euros

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 05 de novembre de 2014

La Disfressa d'Or de l'any que ve se celebrarà a la Tàrraco Arena Plaça. D'aquesta manera, el popular esdeveniment tindrà lloc el divendres 13 de febrer de 2015 a les 22 hores, abandonant, així, el Recinte Firal del Palau de Congressos. L'espai que ja havia quedat petit com ho prova el fet que, els últims anys, s’havien de realitzar tres passis per satisfer l’elevada demanda.

Foto: circdetarragona.com

En total seran quasi 4.000 entrades les que a partir del dijous 6 de novembre es posaran a la venda, amb preus que oscil·laran entre els 10 i els 15 euros, més despeses de gestió (l'any 2014 va costar 5 euros). Les entrades de grada no numerades tenen un cost de 10 euros més despeses de gestió, les de grada Premium, amb seient reservat i numerat, costaran 12 euros més despeses, i les de la zona Arena amb seient reservat i numerat, tindran un cost de 15 euros més despeses.
Les entrades es podran comprar a través del web www.ticketplus.cat , així com a les botigues Arsis de Tarragona i Qui’k de Reus.

L’acte en el que les comparses llueixen les seves millors gales, passa d’aquesta manera a fer-se un recinte d’aforament superior. Aquest canvi s’ha fet després de la demanda de la Comissió de Carnaval i d’un estudi previ per tal de valorar la viabilitat econòmica de l’esdeveniment, que finalment ha estat positiva. Tot i això cal valorar l’esforç que fan Ajuntament i empresa privada, en aquest cas Abril Producciones /Music From Tamarit, ja que s’ha adaptat totes les necessitats tècniques de l’espai.

Sergi Solís, responsable de la promotora que organitza l’acte, Abril Producciones / Music From Tamarit, considera rellevant aquest canvi, que alhora compta amb un servidor d’alta disponibilitat per esdeveniments de molta demanda pel que fa a la venda d’entrades com és www.ticketplus.cat.

Per la seva banda, l’alcalde ha afegit que “la gala de la Disfressa d’Or ha anat guanyant en popularitat any rere any, alhora que han crescut el nombre de comparses que hi prenen part, que el passat 2014 ja s’acostava a la vintena”. Així mateix ha deixat ben clar que “amb aquest nou emplaçament l’acte manté la línia ascendent dels últims anys, que l’han convertit en un dels referents dels Carnavals del territori”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar