loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La sala El Cau enceta nova gestió amb una programació setmanal moderna, original i atrevida

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 06 de novembre de 2014

La sala El Cau eixampla el seu horitzó. Si fins ara a la sala de Trinquet Vell, amb 22 anys ja a les esquenes, sempre se l'havia relacionat amb els seus bons concerts i amb el fet social de prendre's una copa en bona companyia, a partir del proper dilluns 10 de novembre es transformarà en un espai pluridisciplinar. "No esperem. Fem que passi", així és el nou lema.

Foto: facebook.com/salaelcau

Jordi Viñoles, bou gerent de la sala El Cau i La Cova. / facebook.com/personesdetarragona

L'aposta és del polifacètic Jordi Viñolas, president de La Pipel, que passarà a gestionar la sala tarragonina, juntament amb La Cova. "A partir d'ara, no només música i monòlegs. Hi ha vida més enllà dels monòlegs", ha explicat Viñoles al Circ. La nova programació del Cau serà temàtica i cada dia de la setmana les activitats que s'hi celebrin estaran relacionades. La imatge està penjada al mur de faceobook de la pàgina "Persones de Tarragona", on també hi explica que és "tot un repte gestionar una sala amb 22 anys d'història".

Una setmana completa

Els dilluns a la nova i renovada sala El Cau estaran dedicats als esports, i especialment al Nàstic. El periodista Quim Pons, amb llarga experiència seguint l'actualitat del club grana, conduïrà una tertúlia nastikera de 90 minuts que portarà com a nom "Partit de tornada". Ho farà a dalt de l'escenari, mentre els assistents podran prendre una copa i viure el show en directe, i fins i tot participar. El primer convidat serà precisament, l'entrenador Vicente Moreno. "Serà com un Punto Pelota nastiquer", ha ironitzat Viñoles.

Serà una secció fixa en què, a més del Nàstic també es tractaran altres esports i esportistes de la ciutat. En la secció de bàsquet, el també periodista tarragoní Rafa Marrasé hi farà la seva aportació. Alguns bloggers grana també hi tindran presència.

Una altra secció fixa i molt original tindrà lloc tots els dimecres a la tarda. L'actor tarragoní Joan Manel Brunet farà d'home del temps, i amb un estil peculiar analitzarà l'actualitat dins de l'oci de la ciutat, tant diürn com nocturn. Amb l'ajuda d'un mapa de Tarragona, Brunet es posarà en la pell del Tomàs Molina del Polònia, i radiografiarà el més destacable dins del món de l'oci tarragoní. A la nit, la temàtica canviarà i donarà pas a les festes Erasmus.

Art, tecnologia, cultura, noves tendències...

Els dimarts estarà dedicat a l'art i a la tecnologia. I també a la cultura. Noves tendències, noves apps, què es cou a la xarxa, 3D, mapping i també debats.

Els dijous serà el dia dels DJ i cada setmana es punxarà un estil diferent. Musicalment, el Cau seguirà oferint concerts tots els divendres i els dissabtes, però amb diferents programadors de la ciutat.

I els diumenges també es programaran activitats, però al matí. El Cau també proposarà anar a fer esport per diferents indrets de la ciutat gràcies a la col·laboració del gimnàs Lou Trainers. Un cop acabat el circuit, tornada al Cau i, o bé vermut, o aperitiu. Estarà destinat a tota la família i al final sempre hi haurà un refrigeri i l'actuació d'algun DJ.

"Volem que el Cau sigui una referència d'oci a Tarragona durant les 24 hores del dia, i no només per anar-hi des de la una fins a les cinc de la matinada", ha afirmat Viñoles. El cap visible del grup La Pipel, organitzadora, entre d'altres, de les darreres edicions de la Baixada del Pajaritu, abaixarà el ritme amb La Pipel perquè abocarà tota la seva energia en el nou repte professional.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar