loader
menu

CIUTAT

La Ciutat de Repòs i Vacances de TGN, a punt de sortir de la letàrgia

El Circ Ciutat dijous, 06 de novembre de 2014

La Ciutat de Repòs i Vacances és un dels molts espais semiutilitzats i en desús que hi ha a Tarragona. També és un espai al voltant del qual s'ha debatut des de fa anys per mirar quina seria la millor solució a una extensió que toca a la platja Llarga. La Generalitat, la propietària del recinte, vol deixar enllestit el Pla d'Usos abans de fi d'any i, d'aquesta manera, ja poder oferir-lo a inversors privats i poder negociar ja amb un reglament.

Foto: elpuntavui.cat

Això és el que ha explicat el Delegat del Govern, Joaquim Nin, en una entrevista a Tarragona Ràdio: "Treballem amb la hipòtesi que en dos mesos hem de tenir resolt el Pla d'Usos perquè puguin venir les empreses privades".

Nin s'ha referit a la Ciutat de Repòs com "un diamant en brut que hem de saber rendibilitzar" i ha indicat que la setmana passada es van reunir amb gent interessada i que la setmana passada també rep possibles inversors. En els darrers mesos han transcendit els noms d'algunes de les empreses del sector turístic que estan interessades en quedar-se les 14 hectàrees de terreny dins d'un entorn de bosc i platja privilegiat.

Per això, la idea de que l'espai, tancat des del 2011, es converteixi en un resort hoteler de primer nivell no seria gens descabellat. El grup Palas, amb tres hotels a la PIneda o el grup Rossell, qui ha frenat l'outlet de Port Tarraco, estarien entre les empreses amb qui la Generalitat ja ha negociat i ara ho podria tornar a fer. O això, o rebre nous inversors. La proximitat de Barcelona World i del parc temàtic de Ferrari, dins de Portaventura, també farà que l'espai es revaloritzi.

El Delegat també ha recordat a l'emissora municipal que es respectarà l'espai reservat perquè les associacions de veïns de Llevant hi puguin tenir un local.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar