loader
menu

Dos grups de joves vestits amb la bandera espanyola del toro entren a crits al col·legi de SPiSP

Sergi Casado diumenge, 09 de novembre de 2014

La jornada ha estat una mica més moguda al col·legi ubicat a l'Institut de Sant Pere i Sant Pau. Al vespre, cap a les set, uns joves vestits amb la bandera espanyola amb el toro han entrat al col·legi. Al principi hi ha hagut moments de tensió i de crits. El grup de joves era només de quate persones, però han hagut d'intervenir els Mossos d'Esquadra que estaven fent guàrdia just al costat.

Foto: cedida

Foto: cedida

El grup, però, ha acabat entrant perquè el que volien era votar, cosa a la que també han convidat els voluntaris presents. Això, sí, amb la gran bandera espanyola amb el dibuix del toro. La imatge, però, ja s'havia repetit abans, i també en el mateix col·legi tarragoní. Potser per això, dues furgonetes dels antiavalots dels Mossos estaven aparcades a poc més de cent metres de l'institut.

Cap a les quatre de la tarda, un altre grup també vestit amb la bandera espanyola s'ha dirigit cap a l'institut. Després d'alguns crits i també de tensió, un Mosso de paisà ha intervingut perquè l'incident no anés a més.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar