loader
menu

Els regidors de CiU de Tarragona gairebé fan ple de voluntaris pel 9-N

Sergi Casado diumenge, 09 de novembre de 2014

Convergència i Unió ha fet gairebé ple de regidors que fan de voluntaris durant el 9-N. Sis dels set edils de la federació nacionalista, Victòria Forns, Òscar Busquets, Maribel Rubio, Xavier Quintana, Fede Adán i Robert Vendrell UDC) han col·laborat en la jornada de participació del 9-N. Només Albert Vallvé, d'Unió, tan sols s'ha limitat a votar. La portaveu municipal d'ICV-EUiA, Arga Sentís, també ha votat. Però, en aquest cas, almenys dos regidors de l'equip de govern de Ballesteros (PSC) sí han votat en la consulta. L'alcalde, tot i que en alguna de les seves declaracions semblava que obria la porta a participar, finalment no ho ha fet.

El regidor Xavi Quintana, amb les dues observadores internacionals. / cedida

El cap de llista d'Ara Tarragona, Emili Rivelles. / facebook.com

Victòria Forns ha fet de coordinadora de meses al POns d'Icart. /circdetarragona.com

Maribel Rubio, regidora de CiU. / facebook.com

Però dos regidors sí han decidit votar i expressar la seva opinió. De fet, el partit havia deixat llibertat. L'un és Xavier Tarres, regidor de Promoció Econòmica, que ja va representar l'Ajuntament, junt amb Victòria Forns, en la trobada al Palau de la Generalitat de fa unes setmanes. L'altra és l'actual regidora de Llicències, Victòria Pelegrin.

Al col·legi Pons d'Icart, el voluntari coordinador de Procés ha estat l'ex regidor i antic primer secretari de l'executiva local socialista Carles Cepero, un militant històric del partit.

D'ex regidors i de candidats també se n'han vist en la majoria dels col·legis. El cap de llista d'ERC Pau Ricomà ha fet de vocal a l'IES Tarragona, a la Imperial Tarraco. Des del seu twitter fins i tot anava informant del recompte de vots. Agustí Mallol també seia en una taula al Pons d'Icart i Rosa Rossell també ha fet de voluntària al Martí i Franqués.

El cap de llista d'Ara Tarragona, Emili Rivelles, també ha penjat una imatge del seu vot a les xarxes socials.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar