loader
menu

Guanyem TGN comença a perfilar el seu full de ruta

El Circ dimecres, 12 de novembre de 2014

Guanyem Tarragona encara no ha decidit si presentarà llista a les properes municipals. Tot apunta que té garantits suports per irrompre en l'escena tarragonina el maig de 2015 i plantar cara als partits tradicionals, però s'esperarà fins a final de mes per calibrar totes les adhesions rebudes i plantejar-se fer el salt o no.

De moment, demà dijous, 13 de novembre, al Centre Cívic de Torreforta, celebrarà la seva assemblea constituent, on es començarà a definir el full de ruta a seguir, però sempre en el cas que hi hagués llista. En l’assemblea, que tindrà lloc a les 18.30 hores, es reuniran les persones que fins al moment s’han adherit a aquest nou moviment local de caràcter municipalista, d'esquerres i rupturista.

Aquest serà l'ordre del dia, segons té penjat en el seu perfil a facebook:

1. Obertura de l'assemblea

2. Explicació del procés seguit fins ara

3. Explicació del manifest, codi ètic i principis

4. Torn obert d’intervencions en relació als punts 2 i 3

5. Explicació de la proposta organitzativa

6. Torn obert d’intervencions i suggeriments a la proposta presentada

7. Votació del model d’organització que serà vigent fins a que es prengui la decisió de presentar una candidatura ciutadana a les municipals de 2015

8. Full de ruta i aspectes organitzatius

9. Tancament de l’assemblea

Aquesta primera assemblea, però, també està oberta a totes aquelles persones que estiguin interessades en aquest nou projecte, les quals, si ho desitgen, es podran adherir in situ al manifest.

En l’Assemblea Constituent es debatrà i s’acordarà la dinàmica de treball i el full de ruta que Guanyem Tarragona seguirà a partir d’ara i fins a decidir si finalment es presenta com a candidatura a les pròximes eleccions municipals.

Un dels punts a tractar serà el del contacte i el treball amb els diversos moviments socials, així com amb els membres de diferents forces polítiques que, a títol personal, estiguin interessats en sumar-se a aquest nou moviment, un moviment que neix amb l’objectiu de construir una candidatura ciutadana, rupturista i unitària a la ciutat de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar