loader
menu

Els cadells del PP de TGN, en contra de declarar Wert persona "non grata" per la URV

El Circ Ciutat dimarts, 05 de febrer de 2013

Aquest és el comunicat íntegre emès per Noves Generacions del @PP de Tarragona:

El ministre d'Educació, José Ignacio Wert. /moncloa.gob

Noves Generacions del Partit Popular de Tarragona vol rebutjar la resolució aprovada pel Consell d’estudiants de la @Universitat Rovira i Virgili, declarant com persona “non grata” al Ministre d’Educació, Cultura i Esports, José Ignacio Wert Ortega.

Trobem que les actuacions dutes a terme pel Consell d’Estudiants s’extralimiten d’aquelles que li son pròpies, és a dir, exercir la representació del col·lectiu dels estudiants i no d’una determinada ideologia.

Segons el reglament del consell d’estudiants, en l’article 1 s’exposa que “la naturalesa d’aquest òrgan estudiantil es basa en la consulta, deliberació, representació i coordinació dels estudiants, al qual competeixen els afers relacionats tant amb la vida acadèmica com amb l’extensió universitària que impliquin l’alumnat. Vetlla pel compliment dels drets i deures de l’estudiant, garanteix la seva coordinació, potencia la seva participació en tots els àmbits de la vida universitària, crea la seva pròpia organització i promou que l’estudiant rebi una formació acadèmica i humana de qualitat”. En cap cas efectua una representació de la col·lectivitat dels estudiants.

Noves generacions sosté que les universitats han de ser espais de formació acadèmica i no centres de divulgació d’una determinada ideologia política.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar