loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El tarragoní Jesús Monllaó dirigirà l'adaptació al cinema del best-seller "El psicoanalista"

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 12 de novembre de 2014

Quan encara viatja pel món amb "Fill de Caín", al cineasta tarragoní Jesús Monllaó ja se li ha plantejat un nou repte professional. La productoera barcelonina Life&Pictures ha adquirit els drets del best-seller 'El psicoanalista' del conegut novel·lista nord-americà John *Katzenbach i ha escollit el director català perquè faci l'adaptació per a la gran pantalla.

El cineasta tarragoní Jesús Monllaó. Foto: blog.mumbaifilmfest.org

Monllaó dirigirà la pel·lícula amb un repartiment principal composat per actors americans i britànics; un fet que li permetrà treballar en un film de major pressupost, enfrontant-se al mateix gènere –el thriller– que en la seva anterior pel·lícula, 'Fill de Caín'.

'El psicoanalista' explica la història de Frederick Starks, un psicoanalista que porta una vida confortable i sense alts i baixos, o almenys això creu. Tot el seu món es veurà alterat per un anònim antic pacient que creu que una negligència li va arruïnar la vida.

En una intensa cursa contra rellotge, si vol evitar la seva pròpia destrucció, el doctor Starks disposarà de dues setmanes per descobrir la identitat de la persona que l'acosa.

L'autor de la novel·la, John Katzenbach, ha escrit onze best-sellers mundials, tres dels quals adaptats per estudis de Hollywood: 'Cridada a un Reporter' (The Pixen Season) de Phillip Borsos, amb Kurt Russell i Mariel Hemingway; 'La Guerra de Hart' (Hart's War) de Gregory Hoblit, amb Bruce Willis i Colin Farrell i 'Causa Justa' (Just Causi) amb Sean Connery, Laurence Fishbourne i Ed Harris.

'El psicoanalista' va aconseguir l'estatus de best-seller l'any 2002, amb més de cinc milions de llibres venuts a tot el món. Fins avui la novel·la se situa encara en el top 20 dels més venuts en alguns països com Mèxic.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar