loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'Orquestra Camera Musicae de TGN arrenca la nova temporada de concerts

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 13 de novembre de 2014

L’Orquestra Camera Musicae (OCM) de la demarcació de Tarragona ha presentat la nova temporada de concerts 2014-2015 que començarà el proper dissabte 15 de novembre i s'acabarà el 3 de maig de 2015. Durant aquesta nova campanya, l'orquestra tarragonina celebrarà el seu desè aniversari, i per a l'ocasió, presenta enguany un total de vuit programes diferents de producció pròpia, organitza per tercer any consecutiu la seva temporada de concerts al Palau de la Música Catalana i per segon any consecutiu al Teatre Tarragona.

Foto: www.tarragona.cat

Concretament, els programes que l’OCM presentarà al Teatre Tarragona són:

dissabte 15 de novembre de 2014, 21h: Les quartes simfonies de Beethoven i Mendelssohn. Salvador Mas, director (concert inaugural)

dissabte 20 de desembre de 2014, 21h: Salvador Brotons dirigeix Claudi Arimany i l'OCM

dissabte 21 de març de 2015, 21h: La cinquena de Beethoven i Judith Jáuregui. Tomàs Grau, director

diumenge 3 de maig de 2015, 18.30h: El doble de Brahms. Joel Bardolet, violí; Daniel Claret, violoncel. Jordi Mora, director

La presentació de la nova temporada de Càmera Musicae ha tingut lloc al hall del Teatre Tarragona, i ha comptat amb les intervencions de Jordi Agràs, director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona; Paco Zapater, conseller de Relacions Ciutadanes i Universitat de l’Ajuntament de Tarragona; Jordi Mora, nou principal director convidat de l'Orquestra Camera Musicae i Tomàs Grau, director titular i artístic de la formació.

Tots ells han remarcat el creixement progressiu de l’orquestra, reflectit en els programes de la temporada 2014-2015 que començarà aquest dissabte, 15 de novembre, a les nou del vespre, al Teatre Tarragona. El prestigiós director barceloní Salvador Mas obrirà la temporada de concerts de l’OCM dirigint les quartes simfonies de Beethoven i Mendelssohn. El concert inaugural de la temporada de l’OCM ha venut ja el 80% de l’aforament.

La formació, amb seu a Tarragona i residència artística a l’Auditori de l’Escola de Música del Vendrell, està integrada per músics d’arreu del país i aquesta temporada convidarà, entre altres, la pianista Judith Jáuregui, el director Salvador Brotons, el concertino – violí Oleguer Beltran, el viola de l’Orquestra Filharmònica de Berlín, Joaquim Riquelme i el pianista Albert Guinovart.

Però la temporada 2014-2015 de l’orquestra servirà també per cloure la residència artística del flautista Claudi Arimany (residència que ha durat tres temporades) així com també per aprofundir en el treball que desenvoluparà a partir d’ara el nou principal director convidat de l’OCM, Jordi Mora.

L’Orquestra Camera Musicae ultima també els detalls de la seva primera gira de concerts que tindrà lloc el juliol de 2015 i que portarà l’orquestra tarragonina a Alemanya i Txèquia amb un programa format íntegrament per música d’autoria catalana.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar