loader
menu

CIUTAT

Els guanyadors del concurs de selfies de Parc Central ja llueixen el seu Iphone 6

El Circ Ciutat divendres, 14 de novembre de 2014

El centre comercial Parc Central ha lliurat els iPhone 6 Plus als dos premiats que van guanyar el Concurs de Selfies Parc Central: Ruben Gonzalez Sanchez i José Antonio Perea, tots dos de Tarragona.

Foto: unmardecomunicació

El centre comercial va llençar aquesta campanya flash per tal de premiar la fidelitat dels seus clients i usuaris, pràcticament un any després de la inauguració dels cinemes. El concurs consistia en visitar el centre comercial els dies 11 i/o 12 i fer‐se una foto selfie davant els cartells dissenyats per al concurs. Aquest selfie calia penjar‐lo a la pestanya del Concurs al perfil de Facebook de Parc Central i ja s’entrava en el sorteig de l’iPhone.

Ha estat la primera vegada que Parc Central feia una promoció d’aquest tipus, i ha tingut un ressò important a les xarxes socials doncs s’han incrementat les visites a la web del centre comercial. El gerent de Parc Central, Pere Pairó, ha lliurat els iPhone, agraint als guanyadors la seva participació.

Sobre Parc Central

Inaugurat al maig de 1997, Parc Central actualment compta amb 33.946m2 de superfície construïda en la qual hi ha 126 locals comercials i de restauració i sis sales de cinema. En aquests moments dóna treball a 1000 persones. Gestionat per CBRE Global Investors, Property Manager Auxideico member of ECE.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar