loader
menu

CIUTAT

El Port de TGN activa el Pla d'Auto Protecció per recollir 100 quilos d'oli de palma vessats al Moll de la Química

El Circ Ciutat diumenge, 16 de novembre de 2014

La tarda del diumenge 16 de novembre a les 17.20h s'han donat per finalitzades sense incidències les tasques de recollida d'un vessament d'oli de palma (vegetal) que s'ha produït durant l'operativa del vaixell Gennaro Ievoli, estibat per la companyia Norel, a l’atrac Química1 (Moll de la Química). L'avís s'ha rebut sobre les 15.00 hores.

Les tasques de recollida de la substància han estat realitzades per l'empresa Boteros, per encàrrec de la mateixa companyia que ha sofert la fuita, d'uns 100 quilograms d'oli de palma. La recollida del producte ha estat possible amb l'habilitació de barreres de contenció al mateix lloc on s'ha produït l'incident. No ha estat necessari activar les barreres de contenció del Port.

Durant tota l'operativa de control i recollida del vessament el Port de Tarragona ha mantingut activat el Pla d’Autoprotecció (PAU) en fase d'alerta de manera preventiva. En aquests moments ja ha estat desactivat el PAU.

Foto: circdetarragona.com


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar