loader
menu

CIUTAT

El pipican del Camp de Mart torna a ser víctima del vandalisme

Sergi Casado Ciutat diumenge, 16 de novembre de 2014

Els vandàlics i els incívics s'han tornat a acarnissar amb el pipican del Camp de Mart. Els fets no són aïllats i es venen repetint en els darrers mesos. Totes les tanques del recinte que donen a la gran esplanada de terra han aparegut a terra i desencaixades de la seva ubicació original.

Foto: Isaac Coronel

Foto: Isaac Coronel

Foto: Isaac Coronel

Foto: Isaac Coronel

Pels voltants, a més de les destrosses dins i fora del pipican, també hi havia ampolles de licor buides, gots, brutícia. Senyal inequívoc que s'hi havia tornat a fer "botellón", una pràctica habitual en aquesta zona de la ciutat, tot i que últimament sempre s'escapen a la presència policial.

Així ho han explicat al Circ diferents usuaris habituals del pipican habilitat dins del Camp de Mart; un espai inaugurat fa poc més d'un any i mig, però al qual la falta de manteniment l'estan transformant fins i tot en un espai perillós per a les mascotes a causa de l'escàs manteniment per part de l'Ajuntament.

Tal com s'observa en les imatges, captades pel tarragoní Isaac Coronel a dos quarts de 9 del matí del diumenge 16 de novembre, l'estat d'alguna de les tanques pot comportar un gran perill per als animals que es vulguin colar per sota de la ferralla. Per això, ell mateix i, amb l'ajuda d'una altra propietària de gos, ha tornat a colocar les tanques de la millor manera que han pogut. Però no és el primer cop. Les tanques presenten un estat lamentable des de fa molts mesos i, de moment, ningú no hi posa remei.

Això, sí, l'enèssim atac rebut per les tanques posa de manifest que ha arribat l'hora de canviar-les.

Segons explica també Coronel, que trepitja el pipican del Camp de Mart en diferents moments del dia, el manteniment que es fa del recinte per part de la Brigada Municipal és pràcticament nul. Una mostra, segons Coronel, és que la alguns treballadors de la neteja llencen dins del pipican la pinassa que cau al costat del camí, segons assegura haver vist Coronel.

Des des finals d'estiu, la font s'ha traslladat i ara el sistema de desaigües funciona amb normalitat. D'aigua, però, li'n donen ben poca als més de 500 metres quadrats del recinte. Això és el que afirmen molts usuaris del pipican, que lamenten que el manteniment es limiti a "canviar les bosses de les papereres i poca cosa més". L'hivern passat també s'hi va instal·lar un fanal.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar