loader
menu

CIUTAT

Inspeccionen de nou tres negocis xinesos de TGN per possibles vincles amb la prostitució

Sergi Casado Ciutat dilluns, 17 de novembre de 2014

Un centre de massatges i dues perruqueries del centre de Tarragona regentats per xinesos van tornar a ser objectes d'una inspecció el passat 13 de novembre. Es tracta del segon operatiu contra un centre de massatges del carrer Unió i dues perruqueries ubicades als carrers Eivissa i Mallorca.

Un dels locals investigats es troba al carrer Unió. / circdetarragona.com

Segons ha informat la Guàrdia Urbana de Tarragona, se'ls investiga per possible vinculació amb activitats relacionades amb la prostitució, en base a una investigació conjunta de la Policia Nacional, la Guàrdia Urbana i representants de la Inspecció de Treball. Durant l'operació als tres establiments es van detectar diverses infraccions relacionades amb l'exercici de l'activitat i les condicions de la llicència.

En total, es van identificar 16 persones entre clients dels centres i treballadors i treballadores dels locals. També es van imposar dues denúncies per infraccions a la Llei Orgànica 1/92, per infracció contra els drets laborals dels treballadors.

Aquests tres locals ja van ser inspeccionats l'octubre de l'any passat, arran de la denúncia d'un particular que assegurava que al nou local del carrer Unió s'oferia el ja conegut "final feliç" amb un suplement de 20 euros. Llavors, l'operatiu policial també el van formar els dos cossos i Inspecció de Treball. En aquella ocasió, tan sols es va identificar 6 treballadors xinesos i dos clients.

Anunciat en les marquesines municipals

Casualment, el centre de massatges del carrer Unió, sota investigació per pressumptes activitats relacionades amb la prostitució, s'ha estat anunciant en una de les marquesines més cèntriques de Tarragona; concretament la que fa cantonada entre Rambla i Unió.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar