loader
menu

CIUTAT

La URV i la Química de TGN celebren un taller experimental amb més de 1.300 escolars

El Circ Ciutat dilluns, 17 de novembre de 2014

Al Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili s'ha donat el tret de sortida al taller experimental sobre química que organitzen l’Associació Empresarial Química de Tarragona i el Projecte APQUA de la Universitat Rovira i Virgili. En total, més de 1.300 alumnes de primària i secundària passaran des d’avui fins divendres pels tallers d’aquesta iniciativa que pretén apropar la passió per la química entre els més petits.

Foto: AEQT

Foto: AEQT

L’acte d’aquest matí ha estat inaugurat pel Director del Projecte APQUA, Xavier Farriol; el President de l’AEQT, Jesús Loma-Ossorio; i el Rector de la URV, Josep Anton Ferré. Després dels seus parlaments als mitjans de comunicació i a la resta del personal docent de la universitat que s’ha apropat fins a l’espai de l’acte, les tres autoritats, acompanyades de la Directora General de l’AEQT i del responsable científic d’APQUA, Carles Lozano, han fet una passejada pels diferents tallers, on el mateix Lozano els ha explicat amb profunditat.

En total, l’activitat consta d’onze tallers diferents que expliquen als estudiants diferents variants dels processos químics, i es reparteixen en sessions d’una hora i grups que ronden la cinquantena d’alumnes.

25 anys del binomi AEQT-APQUA

La celebració d’aquesta activitat de nova creació coincideix amb el 25è aniversari de la relació que mantenen l’Associació Empresarial Química de Tarragona amb el Projecte APQUA de la URV. En aquest quart de segle, l’AEQT ha donat suport a les diferents iniciatives que des de la URV i APQUA s’han anat impulsant, com han estat, per exemple, els diferents tallers sobre química que s’han dut a les escoles de primària i als instituts de Tarragona.

Però no és aquesta l’única col·laboració que mantenen les dues entitats. La setmana passada mateix, URV i AEQT coincidien primer en l’entrega dels Premis de Recerca en Química, amb la participació del President de la Comissió de Comunicació i, després, en l’acte inaugural del curs acadèmic 2014-2015 de la Facultat de Química, on hi va comparèixer la pròpia Directora Teresa Pallarès.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar