loader
menu

CIUTAT

TGN estarà present a la fira internacional de ciutats smart de BCN

El Circ Ciutat dilluns, 17 de novembre de 2014

Del 18 al 20 de novembre té lloc a Barcelona la fira internacional Smart City Expo World Congress, una trobada internacional en què un gran nombre de ciutats intel·ligents es donen cita per promocionar-se i intercanviar punts de vista. La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City representarà a la ciutat durant el congrés, on Tarragona tindrà un estand centrat principalment en la temàtica del smart heritage, la gestió intel·ligent del patrimoni.

La participació en aquesta trobada servirà per promocionar la marca Tarragona en un context internacional, així com per donar a conèixer i prestigiar el projecte Tarragona Smart i la seva relació amb l’horitzó dels Jocs Mediterranis del 2017. A més, durant el congrès la Fundació tindrà oportunitat de relacionar-se amb diverses entitats i empreses relacionades amb les ciutats intel·ligents per tal d’intercanviar interessos i crear sinèrgies.

La inauguració de l’esdeveniment tindrà lloc dimarts 18 de novembre a les 17 h, i al llarg del congrés la Fundació té previst realizar diverses activitats relacionades amb els projectes que duu a terme. El dimecres dia 19 es farà una presentació de la sèrie Ingeniería Romana, produïda per Digivision amb la col·laboració de la Fundació Tarragona Smart. El dijous 20 al matí, es farà una presentació de Tarraco Viva com una forma de gestió intel·ligent del patrimoni, a càrrec de Magí Seritjol.

Per últim, el mateix dijous 20 es presentarà el Llibre Blanc de les Ciutats Patrimoni.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar