loader
menu

CIUTAT

El web d'un dels negocis xinesos de TGN investigats inclou un xat on només es parla del "final feliç" que s'hi practica

Sergi Casado Ciutat dimarts, 18 de novembre de 2014

Ara fa uns dies, un operatiu conjunt entre la Guàrdia Urbana, la Policia Nacional i Inspecció de Treball van fer inspeccions per sorpresa a tres negocis del centre de Tarragona regentats per empresaris xinesos. Era el segon cop. Se'ls investiga perquè es creu que s'hi poden dur a terme activitats relacionades amb la prostitució.

Foto: colourfulcom

Es tracta de dues perruqueries, als carrers Mallorca i Eivissa, i un centre de massatges al carrer Unió. El web d'aquest establiment, masajesysaunacolorful.com, s'ha convertit en un xat entre els usuaris dels serveis sexuals que el centre de massatges ofereix amb un suplement de 20 euros.

Els usuaris, tots amb perfils, o bé anònims, o únicament amb un nom de pila, comenten obertament quin tipus d'experiències sexuals que es poden practicar al cèntric establiment de massatges. I també les tarifes que costa.

Hi ha molts comentaris ofensius, i fins i tot es dona el nom de les noies que es pot escollir perquè facin el "massatge". "Massatge 28 euros + 20 euros de la mamada i, al damunt, marxeu tots amb fongs i malaties diverses. Per menys diners, es folla et fan un massatge i en llocs nets. Vosaltres mateixos". Aquest és un dels darrers posts, a principis del mes passat.

Fent un cop d'ull al web, el llistat d'opinions és inmensa i regular en el temps; la qual cosa significa que, a part de massatges, també s'hi practica la prostitució, com tothom reconeix obertament en el web.

La resta d'aquesta pàgina a Internet és ben senzilleta, ja que a part de la secció de comentaris només n'hi ha tres més: Inici, galeria i serveis, on es detalla amb imatges l'àmplia gamma de masatges que s'hi fan.

Aquest negoci es va anunciar en una marquesina de la Rambla Nova cantonada amb carrer Unió durant molts mesos, però ara jaha estat substituït per un d'una marca de roba.

El Circ ha consultat els Mossos d'Esquadra per preguntar si es pot actuar en casos de xats encoberts de prostitució com aparenta ser el web de Colourful i si hi podria actuar la Unitat de Delictes informàtics. Des del Mossos s'ha explicat que en aquest cas l'única responsabilitat és de l'administrador de la pàgima web, que és qui pot acceptar o no els missatges.

El darrer post al web és de fa més d'un mes i mig.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar