loader
menu

CIUTAT

La "bota" ja presideix la Plaça de la Font: arriba el Carnaval

El Circ Ciutat dimarts, 05 de febrer de 2013

A poques hores del lliurament al Carnestoltes i la Concubina de la vara de comandament de la ciutat per part del consistori, la "bota" ja presideix la Plaça de la Font. Aquest any, una autèntica bota de colors daurats i un important taló senyalen que el Carnaval ja és aquí.

Una imatge del Ninot i de la Ninota de Tarragona. / mauri

La bota, daurada i austera, ja presideix a la plaça de la Font de Tarragona. / circdetarragona.com

Aquest dimarts també s'ha presentat el Ninot i la Ninota, inspirats en uns presumptes sobres que haurien omplert les butxaques a més d'un. Com ja és tradició, Pere Estadella i Jordina Ros han sigut els encarregats de disenyar el Ninot i la Ninota.

Aquest dimecres el Rei Carnestoltes i la Concubina engegaran oficialment la Festa de Carnaval amb l’entrada a la ciutat.

Programa d’actes de dimecres:

- 18 h Teatre Metropol, en direcció al Teatre Tarragona. Acte d’inauguració del nou Palau per part del Carnestoltes i la seva Concubina. Seguidament, al mateix vestíbul del Teatre Tarragona i fins a les 19 h, us podreu fer fotos amb els Reis del Carnaval.

Organitzen: Comparses Nou Ritme i Colours Fantasy - AV La Granja

- 19 h Des del Teatre Metropol. Entrada a la ciutat del Carnestoltes XXXII, la Concubina XIX, els Sèquits i els concubinats respectius, acompanyats dels penons i estendards de les comparses que hi vulguin participar.

Itinerari: Rambla Nova, Sant Agustí i plaça de la Font.

Organitzen: Comparses Nou Ritme i Colours Fantasy - AV La Granja

- 19.30 h, aproximadament Plaça de la Font. Rebuda del Carnestoltes i la Concubina. Lliurament al Carnestoltes i la Concubina de la vara de comandament de la ciutat per part del consistori. A continuació, l’esperat Sermó del Carnestoltes i la Concubina.

Organitzen: Comparses Nou Ritme i Colours Fantasy - AV La Granja


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar