loader
menu

CIUTAT

Parc Central i Yelmo Cines conviden al cinema a més de 300 alumnes de primària de cinc barris de TGN

El Circ Ciutat dimecres, 19 de novembre de 2014

Parc Central i Yelmo Cines han rebut avui als alumnes de 1er. i 2n. de Primària de les escoles de Camp Clar, Ponent, Sant Salvador i La Floresta en la nova iniciativa solidària del centre comercial cap un dels col∙lectius més sensibles de la societat: els més petits.

Foto: unmardecomunicació

Una iniciativa que demà i divendres es repetirà en motiu que aquesta setmana es commemora, en concret demà 20 de novembre, la Convenció dels Drets de l'Infant a nivell internacional, que compleix el seu vint‐i‐cinquè aniversari.

Atenent doncs, el Dret dels infants al descans, al lleure, al joc i a la participació d’activitats lúdiques i artístiques, el centre comercial vol vetllar també pel benestar i gaudi dels infants per tal que tots puguin passar‐s’ho bé amb activitats d’esbarjo pròpies de la seva edat. D’aquesta manera, Parc Central va pensar en portar, els infants amb més dificultats, al cinema de la mà de Yelmo Cines.

En total, entre avui i els dies 20 i 21 de novembre, passaran per les sales de cinema 765 nens i nenes, acompanyats dels seus professors, que gaudiran d’una sessió de cinema matinal als Yelmo Cines, totalment gratuïta. Demà a les 10h s’iniciarà la sessió amb les escoles de Bonavista, Torreforta i Riu Clar, amb un total de 350 alumnes més. Divendres, també prop de les 10h. vindran els alumnes del CEIP Mediterrani, de Camp Clar.

Aquesta acció ha estat possible gràcies a la col∙laboració de Yelmo Cines, que acull els 765 alumnes a les seves sales, i de l’Empresa Municipal de Transports, que a través de la Targeta de Transport Escolar, ofereix el transport de les escoles, situades en barris perifèrics de la ciutat, a Parc Central. D’aquesta manera, el desplaçament no suposarà cap despesa addicional per a les escoles ni per a les famílies.

Els docents de les escoles que els ha acompanyat han fet i palès que hi havia una quarta part dels seus alumnes que mai havien estat a una sala de cinema.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar