loader
menu

CIUTAT

El PP demana més presència de la Guàrdia Urbana per millorar la mobilitat en punts concrets de TGN

El Circ Ciutat dimecres, 19 de novembre de 2014

El Partit Popular de Tarragona ha proposat “augmentar la presència de Guàrdia Urbana en aquelles zones que presenten major conflictivitat en termes de mobilitat”, per poder evitar “els embussos diaris produïts per cotxes aparcats en doble filera i que converteixen, en alguns casos, carrers de tres carrils en carrers amb un únic carril transitable, amb el que això comporta per al trànsit”.

Foto: circdetarragona.com

El regidor Josep Acero ha declarat que “carrers com Prat de la Riba, Pere Martell, Rambla Vella i Rambla Nova són només alguns dels exemples de vies que presenten greus problemes de mobilitat, sobretot en hores punta; si Ballesteros es resigna a conviure amb aquesta situació, nosaltres no”.

Per al Popular, “calen mesures valentes que serveixin d’efecte dissuasori cap a actituds que perjudiquen a la resta de tarragonins. La presència de càmeres als autobusos de la Empresa Municipal de Transports era una bona iniciativa però malauradament Ballesteros torna a fer marxa enrere en una qüestió de civisme i prefereix quedar bé abans de treballar per preservar els drets i deures de tots els ciutadans de Tarragona”.

Acero ha assegurat que “des del Partit Popular volem treballar un model de mobilitat que ens aproximi a les grans capitals europees; és a dir, que faciliti la tasca diària dels serveis de transport públic, aconseguint una convivència positiva amb els mitjans de transport privats”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar