loader
menu

CIUTAT

Ballesteros diu que el cost de manteniment de l'Smart Parc Tabacalera és inferior a altres jardins similars

Sergi Casado Ciutat dijous, 20 de novembre de 2014

Els dos principals grups de l'oposició a l'Ajuntament, CiU i el PP, han traslladat al plenari del divendres 21 de novembre els seus neguits i els seus dubtes sobre el Jardí Vertical i el cost real de manteniment que suposa per a les arques municipals. Nacionalistes i populars, cadascú per separat, han interpel·lat directament l'alcalde Ballesteros en el torn de precs i preguntes.

Foto: circdetarragona.com

En nom de CiU, el regidor Xavier Quintana ha preguntat a l'alcalde quins són els costos de manteniment del jardí vertical i Ballesteros li ha respost que "el pressupost està en la línea i per sota d'altres jardins similars". En el ple, s'ha donat compte a una actuació per via d'emergència, que fa referència a una reparació d'urgència, precisament al Jardí Vertical per valor d'uns 5.000 euros.

En el seu torn, el regidor del PP Josep Acero ha demanat les dades reals del que costa mantenir l'Smart Parc Tabacalera i l'alcalde li ha contestat "Encantat de la vida".

El maldecap per a l'administració municipal és que el manteniment dels 3.200 metres quadrats de la Tabacalera podria resultar més car del que es pensava inicialment. Des del consistori es va admetre que la factura que s'hauria de pagar anualment per conservar el Jardí Vertical rondava els 30.000 euros, i que s'estava en converses amb la mateixa empresa per ampliar el lligam contractual, ja que és la mateixa que té cura de totes les zones verdes de Tarragona. Avui, l'alcalde ha assegurat que el cost de manteniment de l'Smart Parc Tabacalera està dins de la mitjana, i fins i tot per sota

Però la factura per mantenir una de les icones del govern Ballesteros podria ser molt superior, ja que un informe encarregat per l'agrupació local de Ciutadans i fet per professionals revelava que el cost anual superava els 70.000 euros i fins i tot recomanava que es comencés a pensar a desmuntar-lo. L'Ajuntament no va donar veracitat a aquestes dades i, en paral·lel a les converses amb Urbaser, també estaria elaborant un informe intern per calcular el cost real de manteniment.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar