loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El festival Tàrraco Viva reivindica la gestió intel·ligent del patrimoni al festival Smart de BCN

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 20 de novembre de 2014

El festival Tarraco Viva ha irromput al Smart City Expo World Congress, davant de públic internacional. L’acte ha anat a càrrec de Magí Seritjol, director del festival, que ha fet una explicació de la vinculació del projecte amb la gestió intel·ligent del patrimoni, i ha comptat amb la presència de figurants que encarnaven diversos personatges de l’època romana.

Foto:Tarragona Smart Mediterranean City

D’altra banda, aquesta tarda tindrà lloc la presentació del Llibre Blanc de la gestió del patrimoni històric-arqueològic del grup de Ciutats Patrimoni Mundial d’Espanya, a càrrec de l’arqueòleg municipal de Tarragona, Joan Menchon. Es tracta d’un document que marca el full de ruta de la gestió, difusió, socialització, promoció i investigació del patrimoni històric i arqueològic de les 15 ciutats del grup, i serà sens dubte un referent per les ciutats incloses a la llista del Patrimoni Mundial. La coordinació del Llibre ha estat duta des de Tarragona amb la col·laboració d’Alcalá d’Henares i Córdoba, i hi han participat tots els tècnics de patrimoni històric de les ciutats.

Amb aquestes dues activitats conclou la participació de Tarragona al Smart City Expo World Congress de Barcelona, que ha aplegat prop de 400 ciutats de tot el món, i on la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City ha donat a conèixer el projecte de Tarragona per esdevenir una ciutat smart, centrant-se en la vessant de la gestió intel·ligent del patrimoni.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar