loader
menu

L'obra del Mercat Central de TGN comença a desbloquejar-se

Sergi Casado divendres, 21 de novembre de 2014

Les obres del Mercat Central de Tarragona passen a mans d'una única empresa, Corsan-Corviam. La junta extraordinària de l'empresa municipal de mercats, Espimsa, ha fet un pas per mirar de desbloquejar els treballs de reforma i ha aprovat, amb els vots a favor del PSC i CiU i les abstencions del PP i d'ICV-EUiA la dissolució de la UTE Mercat, formada per Corsan-Corviam i per la concursada Vicsan (1%).

Foto: circdetarragona.com

D'aquesta manera, tal com va avançar El Circ, tota l'obra passa a mans de l'empresa que venia portant tot el pes de l'obra i, a més, també explotarà i gestionarà les dues plantes d'aparcament subterrani del Mercat.

L'aprovació del plenari tarragoní, però, no implica que els treballs es reemprenguin de manera immediata, segons ha explicat la portaveu municipal, qui ha reiterat que l'obra no està aturada. Continua el compàs d'espera, principalment pels comerços de l'entorn, que continuen tenint fe en què el 15 de desembre els voltants del Mercat estaran enllestits perquè arrenqui la campanya de Nadal.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar