loader
menu

Segona cimera bilateral Tarragona-Reus, ara al Pere Mata

El Circ diumenge, 23 de novembre de 2014

Gairebé cinc mesos després, representants de l'Ajuntament de Tarragona i del de Reus reemprenen les seves reunions bilaterals per mirar de trobar sinèrgies i treballar de manera conjunta en aspectes territorials. En aquesta ocasió, els equips de Ballesteros i Pellicer es reuniran demà dilluns 24 de novembre al Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata de Reus.

Una imatge de la primera "cimera" entre Reus i TGN. / ajuntament de TGN

La nova cimera entre tarragonins i reusencs, però, arriba marcada pel trencament del pacte de govern entre CiU i el Partit Popular a la capital del Baix Camp, i amb la corresponent remodelació del cartipàs municipal.

En la primera reunió, els dos alcaldes van assegurar que anirien per feina, ja que aquestes trobades eren "un exercici de responsabilitat dels alcaldes de dues ciutats que sumen una població de 247.000 habitants i que pretén sumar sinèrgies i accions comunes a desenvolupar en benefici de les dues ciutats".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar