loader
menu

CIUTAT

CiU denuncia l'estat d'abandonament de l'entorn del Palau de Congressos de TGN

El Circ Ciutat dilluns, 24 de novembre de 2014

El grup municipal de Convergència i Unió ha denunciat l'estat d'abandonament i de deteriorament de l'entorn del Palau de Congressos de Tarragona. CiU requereix amb caràcter urgent que l’equip de govern d’aquest Ajuntament realitzi tasques i intervencions de manteniment i neteja a l’entorn del Palau de Congressos de la ciutat. El Grup Municipal considera prioritària l’acció per evitar un major deteriorament en una de les zones més rellevants de la ciutat.

Foto: grup municipal de CiU

Foto: grup municipal de CiU

Foto: grup municipal de CiU

Foto: grup municipal de CiU

Foto: grup municipal de CiU

Òscar Busquets, regidor de Convergència i Unió, considera que: “El Palau de Congressos és un equipament municipal de primer nivell, no només per a tots els tarragonins i tarragonines sinó també per la gent que ve de fora i participa en congressos, fires i espectacles. Si volem donar una bona imatge de la nostra ciutat i promocionar l’activitat del nostre Palau, cal millorar l’entorn, fent totes aquelles intervencions que siguin necessàries, de reparació i manteniment, per evitar donar la sensació de deixadesa i degradació actuals”.

Des de CiU es recorda que amb la cura periòdica adequada es podria estalviar el paviment trencat, els bancs pintats i l’acumulació de brossa i brutícia que ara mateix presenta l’entorn, amb el cost addicional que comporta tota acció de reparació com a conseqüència d’un manteniment insuficient.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar