loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Museu d'Art Modern de TGN exposa obres d'alumnes d'educació infantil i primària d'arreu de la demarcació

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 24 de novembre de 2014

Fins al 4 de gener de 2015, grans artistes i petits creadors d'arreu de les comarques de Tarragona comparteixen l'espai del Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT). Durant tot aquest temps, qui s'acosti al museu tarragoní, situat al carrer Santa Anna, podrà contemplar les obres de Julio Antonio, Santiago Costa, Joan Miró o Josep Royo molt a prop de les creacions dels nombrosos escolars d'educació infantil i primària d'arreu de la demarcació de Tarragona que participen a l'exposició Ets un artista, exposes al MAMT. Calendari 2015.

Foto: MAMT

La mostra, en el marc del projecte "Treballem amb l'art", es nodreix amb les obres de les diferents escoles que durant el passat curs escolar han participat de les activitats del MAMT Pedagògic.

La proposta pedagògica: Ets un artista... i exposes al MAMT. Calendari 2015 és un pas més en el reconeixement del museu i de les seves col·leccions com un espai obert per a la descoberta i la participació. El MAMT Pedagògic pretén involucrar la comunitat docent en l’aprenentatge del coneixement de l’art modern i contemporani.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar