loader
menu

CIUTAT

L'entorn del Mercat Central continua inert a només tres setmanes de la campanya nadalenca

Sergi Casado Ciutat dimecres, 26 de novembre de 2014

Només queden tres setmanes perquè arribi el 15 de desembre, la data promesa i reiterada per l'Ajuntament de Tarragona als comerciants de l'entorn del Mercat Central per tenir enllestida la urbanització dels carrers de l'entorn, com Colom, Reding i Corsini. Els botiguers viuen amb agonia el compte enrere per la campanya de Nadal perquè recelen i no creuen que hi hagi temps suficient per acabar els treballs dins dels terminis fixats.

Foto: circdetarragona.com

No obstant això, es creuen el missatge que els envia l'Ajuntament, qui no es pronuncia públicament sobre les obres d'urbanització dels voltants, però que manté la data del 15 de desembre per tenir l'entorn del Mercat alliberat, almenys de manera provisional, en espera que es pugui completar tot el projecte quan es desmunti la carpa amb els paradistes.

Ara fa una setmana, el ple de l'Ajuntament va fer un pas important per desbloquejar l'obra, dissolent la UTE que formaven Corsan-Corviam i Vicsan, i atorgant la resta dels treballs a Corsan, junt amb l'explotació de les dues plantes d'aparcament. En acabar el ple, el mateix regidor d'Hisenda, Pau Pérez, va desvincular la represa de l'obra a la decisió presa en el plenari, però va assegurar que hi ajudava.

Fonts pròximes a l'obra han explicat al Circ que, de moment, ningú no els ha cridat per començar a fer l'adequació dels entorns del Mercat. Vint-i-un dies per arranjar els carrers Colom, Reding i part de Corsini. Als comerciants ja se'ls ha dit que la intervenció serà provisional, tot i que confien que almenys sí tindran fanals, bancs i el terra pla. També se'ls ha reiterat la intenció de fer passar el transport públic per Colom a partir del dia 15.

Els botiguers esperen i, de moment, confien amb la promesa feta pel mateix alcalde, en una reunió privada amb els comerciants.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar