loader
menu

CIUTAT

TGN instal·larà una pista de gel a la plaça Verdaguer per incentivar el comerç nadalenc

El Circ Ciutat dijous, 27 de novembre de 2014

L'Ajuntament de Tarragona potenciarà el comerç i l'esperit nadalenc amb una gran pista de gel a la plaça Verdaguer que estarà instal·lada des del proper 5 de desembre fins el 18 de gener de 2015. La pista comptarà amb un sistema de producció exactament igual al que s’utilitza a la instal·lada a la plaça Catalunya de Barcelona.

Una imatge de la pista, encara en construcció. / circdetarragona.com

Les mides aproximades són de 25x15m i la instal·lació completa és de pràcticament 600m2 i comprèn, a part de la pista de gel, una zona coberta d’uns 15x5m on hi haurà la zona de vestidors i entrega de patins. La formació de gel es durà a terme amb un volum d’aigua aproximat de 40m3 i el sistema es basa en un circuit inferior de líquid refrigerant que queda just sota el gel.

La capacitat d’aforament de la pista es limitarà a uns 80 patinadors per torn. Cada torn serà de 30 minuts de durada. Hi haurà implicat un equip de 7 persones treballant directament per a l’explotació de la pista i unes 15 persones més per a la instal·lació de la mateixa. A més, es comptarà amb el recolzament d’un grup de voluntaris de Tarragona 2017 per assistir als usuaris de la pista.

Les regidores de Comerç, Patrícia Anton, i de Joventut, Ivana Martínez han presentat el programa complert de la campanya nadalenca “Posa llum al teu Nadal” que arrencarà el proper 5 de desembre, amb la Festa de l’encesa de llums, i que, a més enguany també coincidirà amb una nova edició de la Night & Shop amb les botigues obertes fins a la mitjanit.

S’instal·laran més de 400 figures, en total 460 en 63 carrers de la ciutat i amb la totalitat de llums de tecnologia LED, amb una potència lumínica de 73,423 KW. Estaran encesos del divendres 5 de desembre fins al dimarts 6 de gener, entre les 17.50h i les 23h aproximadament.

I també s’hi sumaran la música i els espectacles més nadalencs; la Fira de Nadal i la de l’Artesania i més endavant el Parc de Nadal; els Pessebres, situats enguany al carrer Colom i a Torreforta.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar