loader
menu

La CUP torna a ensenyar les vergonyes de Tarragona

El Circ dijous, 27 de novembre de 2014

Qui vulgui fer un recorregut pels grans fiascos de Tarragona, la CUP torna a organitzar el dissabte 29 de novembre la ruta "Les grans runes de Tarragona", amb la col·laboració de l’editorial Lo Diable Gros.

Es tracta d'un passeig urbà muntat per la CUP pels diversos indrets de la ciutat que han caigut en desgràcia els darrers anys. Aquesta ruta, que recorrerà els llocs més destacats del centre de la ciutat, tindrà com a punt de partida l’antic Banc d’Espanya, a les 12 del migdia, i pretén incidir en instal·lacions, infraestructures, solars i edificis públics destacats que l’administració té desaprofitats, abandonats o mal gestionats.

Aquest recorregut, reedició de la mateixa ruta d’aquest estiu passat, té per objectiu donar a conèixer la realitat d’alguns dels espais tarragonins més emblemàtics; es basa en el llibre editat per l’editorial tarragonina Lo Diable Gros i en el mapa d’espais que ha elaborat la Candidatura d’Unitat Popular de la ciutat.

La ruta s’acabarà al Casal Popular Sageta de Foc, on se celebrarà un vermut popular. La finalitat d’aquest vermut popular és sumar-se a les diverses activitats i accions de la CUP que pretenen incentivar la recollida de diners per prosseguir amb els processos judicials contra la corrupció i malversació de diner públic.


Documents

Grans Runes de TGN


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar