loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Jordi se'n va al núvol

El Circ Ciutat > Economia divendres, 28 de novembre de 2014

Pocs ens podíem pensar que Jordi Ferré marxés als núvols, però ha estat així. Concretament a un núvol que és on viu fa uns dies. Ara, des de la seu de la Corredoria d'Assegurances de Tarragona, SA, ens interessem en saber què hi déu fer allà dalt i per què hi ha anat. I per això hi hem contactat, per parlar-hi.

Jordi Ferré. Foto: Avanti Comunicació

- Jordi, què hi fa dalt del núvol?

- "Vaig rebre un whatsapp que em deia que pugés al núvol i com sempre he sigut una persona inquieta, com marca el caràcter tarragoní, doncs hi he pujat. I aquí a dalt, al núvol, m'hi he trobat moltes coses relacionades amb el món de les assegurances que és el meu món professional. Des d'aquí ja estic veient evolució del sector assegurador."

- Però, què hi ha exactament?

- "Aquí al núvol hi veig desenvolupament assegurador per la ciutat. Hi veig noves formes d'interactuar entre les tarragonines i els tarragonins i les seves pòlisses d’assegurances. Hi veig una molt millor relació entre els ciutadans i les assegurances. I més concretament, amb la corredoria que porta el nom de la ciutat de Tarragona. Des del núvol veig que serà encara molt més fàcil cobrir les necessitats asseguradores dels particulars o dels empresaris, que hi haurà una major relació entre la corredoria i les entitats i les corporacions de la nostra ciutat. I ho veig tot just ara que és un moment perfecte per treballar des de la coherència i responsabilitat social, mediambiental, de gènere, i per a la canalla. Estic content."

- Escolti Jordi, a part de vostè, hi pot pujar algú més al núvol?

- "Sí, i tant! Aquí al núvol s'hi esperen tants tarragonins com els qui vulguin pujar. Hi poden venir tots aquells que ara ja són amics i clients, però també tots els altres que s'hi vulguin afegir. Veig que tothom s'hi pot sumar. Veig que com més serem, més Tarragona farem."

- I quan té previst baixar del núvol per explicar-nos molt millor tot el que hi ha?

- "Jo crec que la tornada la faré d'aquí a uns dies, el proper 5 de desembre. Fem una cosa, quedem sobre les set de la tarda al Balcó del Mediterrani i d'aquí podem anar baixant tot passejant per la Rambla fins la Cambra de Comerç. I allí ja us ho explicaré tot. No us ho perdeu, eh!

- Caram Jordi, quin misteri... segur que el dia 5 serà gran per la ciutat de Tarragona! Ens esperarem!


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar