loader
menu

CIUTAT

Jordi se'n va al núvol

El Circ Ciutat divendres, 28 de novembre de 2014

Pocs ens podíem pensar que Jordi Ferré marxés als núvols, però ha estat així. Concretament a un núvol que és on viu fa uns dies. Ara, des de la seu de la Corredoria d'Assegurances de Tarragona, SA, ens interessem en saber què hi déu fer allà dalt i per què hi ha anat. I per això hi hem contactat, per parlar-hi.

Jordi Ferré. Foto: Avanti Comunicació

- Jordi, què hi fa dalt del núvol?

- "Vaig rebre un whatsapp que em deia que pugés al núvol i com sempre he sigut una persona inquieta, com marca el caràcter tarragoní, doncs hi he pujat. I aquí a dalt, al núvol, m'hi he trobat moltes coses relacionades amb el món de les assegurances que és el meu món professional. Des d'aquí ja estic veient evolució del sector assegurador."

- Però, què hi ha exactament?

- "Aquí al núvol hi veig desenvolupament assegurador per la ciutat. Hi veig noves formes d'interactuar entre les tarragonines i els tarragonins i les seves pòlisses d’assegurances. Hi veig una molt millor relació entre els ciutadans i les assegurances. I més concretament, amb la corredoria que porta el nom de la ciutat de Tarragona. Des del núvol veig que serà encara molt més fàcil cobrir les necessitats asseguradores dels particulars o dels empresaris, que hi haurà una major relació entre la corredoria i les entitats i les corporacions de la nostra ciutat. I ho veig tot just ara que és un moment perfecte per treballar des de la coherència i responsabilitat social, mediambiental, de gènere, i per a la canalla. Estic content."

- Escolti Jordi, a part de vostè, hi pot pujar algú més al núvol?

- "Sí, i tant! Aquí al núvol s'hi esperen tants tarragonins com els qui vulguin pujar. Hi poden venir tots aquells que ara ja són amics i clients, però també tots els altres que s'hi vulguin afegir. Veig que tothom s'hi pot sumar. Veig que com més serem, més Tarragona farem."

- I quan té previst baixar del núvol per explicar-nos molt millor tot el que hi ha?

- "Jo crec que la tornada la faré d'aquí a uns dies, el proper 5 de desembre. Fem una cosa, quedem sobre les set de la tarda al Balcó del Mediterrani i d'aquí podem anar baixant tot passejant per la Rambla fins la Cambra de Comerç. I allí ja us ho explicaré tot. No us ho perdeu, eh!

- Caram Jordi, quin misteri... segur que el dia 5 serà gran per la ciutat de Tarragona! Ens esperarem!


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar